• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Kedves Marabu!
    Köszönöm a másodikat is, és az építő kritikát szintén! Amin lehet, igyekszem változtatni azonban úgy gondolom, hogy a személyes "zavar" elhárításában nem tud segíteni a nagy nyilvánosság.
    Bízom benne, hogy lesz még alkalmam kárpótolni Téged!
    Ölellek!
    D

  • Egyeztetés:

    Visszajáró vendég vagyok, így ezúttal is könnyen ment, sőt abszolut rugalmas volt, mivel az előre tervezetthez képest 1 nappal előbbre tettem át, amihez rugalmasan állt hozzá. Mondjuk ez természetes is kell, hogy legyen.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyen ment mint mindig, habár ezt a helyszínt Bkv-val kissé nehezebb lenne megközelíteni az átlagnál.
  • Helyszín:

    Dóri lakása a célnak pontosan megfelel. Hangulatától is függ, de általában gyertyákat is gyújt, ami fokozza a hangulatot. Ez alkalommal a nagyobbik szobát dobta nekem a gép, habár a kisebbnek is megvan a hangulata. Mindkét lehetséges szobában az ágynál lévő tükrök fokozzák a hatást.
  • Lány külseje:

    Dóriról már sokan megénekeltünk sok szépet. Nekem Ő nagyon bejön továbbra is, habár ez alkalommal mintha kevesebbet nézhettem volna a gyönyörű szemeibe a korábbiaknál.
  • Action:

    Hosszabb időre mentem az átlagosnál. Az elején kaptam egy ajándék együttfürdést, amit utólag is nagyon köszönök, ugyanakkor a mostani hangulatunk nem engedte meg, hogy már ott a kádban elkezdődjék az előjáték. Kicsit ezt hiányoltam, valszeg rámenősebbnek kellett volna lennem. Viszont beszélgettünk, ami Dórival szintén élvezetes általában. A szobába betérve a tettek mezejére léptünk. Franciával kezdtünk, ami a korábbi csillagos ötöshöz képest kissé fáradtabbnak tűnt, de mindjárt hozzáteszem, hogy egyrészt a lányok nem gépek, másrészt mi férfiak is átélhetünk 'nehéz napokat', amikor lelkisebbek vagyunk, én legalábbis ilyen vagyok, azaz jelentem, én sem vagyok gép (lehet hogy ezúttal ez dominált). Aztán én kényeztettem Dórit nyelvemmel és ujjammal, amit pozitívan fogadott (asszem). A gumihúzást kifejezetten én kértem, majd többféle pózban is kipróbáltuk a kondíciómat. Ha jól emlékszem elölről, hátulról, oldalról is. Be kell valljam, Dóri rendre felülkerekedik velem szemben kondicionális szempontból, azaz a befejezés ezúttal ismét a jól bevált francia volt. Végül jobb kezem segítségét is igénybe véve egy szép nagyot élveztem. Dóri kicsit gyorsabban pattant fel az esemény után, mint ahogy azt igényeltem volna. A hátramaradó időben való beszélgetésünk is kissé nehézkes volt, valami olyan falat éreztem közöttünk, amit korábban sohasem. Biztos én vagyok a hibás benne (ki más?), de valahogy ezért nem tudtam teljesen felszabadult lenni.
  • Elszámolás:

    Ahhoz képest, hogy mennyi lakbértámogatást eszközöltem Dórinál az elmúlt hónapokban (a legtöbben valszeg felszisszennének rá ha kiírnám), nem éreztem azt ezúttal, hogy Dóri 100%-ban mindent megtenne, hogy feltétlenül jól érezzem magam, de mint mondtam, valószínűleg kettőn áll a vásár, tehát ehhez az én kisebb depim is hozzájárulhatott.
  • Összkép:

    Komolyan el kell gondolkodnom, hogy jó dolog-e túl gyakran eljárni egyvalakihez, mert nagyon nehéz egy idő után mindenfajta érzelem nélkül csakis a szex-szel foglalkozni. Szó se róla, utóbbiban Dóri továbbra is csúcs, tehát aki még nem volt Nála, kötelező kipróbálni.
Happy Massage