• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem elsőre. Az egyeztetés is azonnal összejött egy 2 órával későbbi időpontra.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, rendkívül diszkrét bejutással. Akik idegeskednek emiatt, azoknak ajánlani tudom. Amúgy a Nyugati és az Arany között van, szerintem eltéveszthetetlen.
  • Helyszín:

    A fürdőszoba olyan, mintha valami luxusszállodában. Körülbelül 10 tusfürdőből választhattam. A lakás régi bérház, magas belsővel, és ajtókkal. A rendelő is teljesen tökéletes, a célnak maximálisan megfelel. Hangulatos világítás és zene kíséri a programot.
  • Lány külseje:

    Azt gondolom több, mint amit kiírt, de nem sokkal és ez nem változtat azon, hogy mennyire vonzó. Rettentően szexi mosolya van és végig nagyon kedves, megtesz mindent a vendégnek. Mellei nagyon szépek és természetesek. Simán elhinném, ha azt mondaná, hogy 15 éve szépségkirálynőnek választották. Aki szereti ezt a korosztályt, szintén különösen ajánlott.
  • Erotikus masszázs:

    A program első fele a masszázs jegyében telt el. Ért hozzá és keményen is meg tud gyúrni. Sokat beszélgettünk közben, kellemes volt a hangulat. Én kifejezetten hátmasszázst kértem, mert az sosincs rendben, ezért kifejezetten erre koncentrált. Jó meleg olajjal dolgozott. Meg lehet beszélni mindent vele, hogy mit hogyan. Ezzel kapcsolatban sem tudok mondani kifogásolni valót.
  • Levezetés:

    A levezetéshez sem ért kevésbé. Nagyon nyitott mindenre, kivéve a VSZ-re, de az olyan amit sokan kifejezetten nem kedvelnek. Mivel már voltam nála, ezért tisztában voltam vele, még ha különösen fontosnak is tartom. Viszont az elnyújtott levezetése ezt is elfeledteti. Eleinte kézzel, sok olajjal kényeztetett, majd szájjal váltotta fel. Volt amit kicsit másképp szerettem volna és azonnal úgy folytatta. A francia még soha sehol nem volt ennyire érzéki és izgató. Ha valami az erőssége, akkor ezt az. Nem vagyok oda a cuppogós, bólogatós módszerért, hanem kifejezetten ezt szeretem. Aki hasonlóan gondolja, annak szintén különösen ajánlott.
    A végén átmásztam a fotelbe ahol már csak az utolsó pár percet töltöttem, mielőtt megadtam magam. A mellei nagyon izgatóak voltak, és mivel túl sok lehetőség nem volt, ott is lett végem.
  • Elszámolás:

    Semmi meglepetés nem ért, annyi amennyit megbeszéltünk. Átlagosnak tartom.
  • Összkép:

    Minden nagyon szuper volt, azt kaptam amire vágytam. Fura, hogy nem tolonganak nála, vagy csak nagyon szerencsém volt az egyeztetéssel. Egyértelműen nem futószalag és semmi TP. Ha nem félne a VSZ-től, akkor az egyik legjobb szolgáltató lehetne.
    Nagyon jól éreztem magam, ez remélem átmegy a beszámolóban is.
Happy Massage