• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Ügynök ÚR!!

    Nagyon köszönöm,hogy eljöttél Hozzám,és írásba foglaltad élményeidet!:)
    Széles mosollyal az arcomon,olvasom soraid...:)
    Számomra is nagyon kellemesen telt,és hatott rám az eltöltött idő Veled.
    Örülök hogy megismertelek,nagyon remélem hogy látlak még,legközelebb is szívesen várlak vissza karjaimba,és az óriási élvezetekre;)
    Huúú a Tea..;D Nálam is nagy kedvenc,biztosan eszedbe jutok majd róla!! ;D

    CSÓK
    Ingrid

  • Egyeztetés:

    Összetett egyeztetés történt, először privát üzit küldtem, aztán sms-t, amire diszkrét visszacsörgetés érkezett, végül személyesen egyeztettük le a mindkettőnknek megfelelő délutáni időpontot egy titkosügynöki szemináriumra.
  • Megközelítés:

    Bár a környék hemzseg a BKK-tól én a szolgálati Aston Martinnal érkeztem. A környék már nem fizetős, de a fizetős övezet határához közel van, ezt autóstársaink maradéktalanul ki is használják. Három kör után azonban találtam egy kényelmes parkolóhelyet, ahová letettem a verdát, majd a lanyh délutánban odasétáltam a megadott címhez.
  • Helyszín:

    Régi utca régi bérháza. Folyamatos instrukciókat kaptam a bejutáshoz és a belső navigációhoz, jobbat mint amit a GPS-ek adnak... A zöld korlát mögött még a lépcsőházi ajtót is megtaláltam :-) Szív és érrendszeri betegségben szenvedők itt tegyenek tablettát a nyelvük alá, lift nincs, mászni kell és még félemelet is van.
    Fent rövidke gang, de diszkrét, mert rögtön az első ajtó mögött várják az embert.
    A lakás kellemes, jó magas belvilágú, ennek tükrében nagyon érdekes, hogy a mellékhelyiségek (pl. fürdő) ajtaja csak 180 cm magas, itt finoman hajolni kell, ha nem akarsz púpot a homlokodra.
    A szoba is szép nagy, van franciaágy a kényeztetéshez, és masszpad a maszáshoz, valamint fotelek a pakoláshoz. Jelentem, a szilvás nestea nagyon finom! Vetkeztem, elmentem ázni, eközben Ingrid levette a fogadóruha nagy részét, amit fürdés után konstatáltam. Tetszett, amit láttam és még csókot is kaptam...hiába, a 007-es sármja...
  • Lány külseje:

    Szép lány, fekete hajjal, diszrét tetkóval és hamvas bőrrel. Nagyon szép cicik és csodálatos puncus (még bugyival fedve, de már nem sokáig). Ezenkívül kellemes beszélgetőpartner is, és mint kiderült a kényeztetésben és a masszázsban is nagyon jó. Összességében a bagoly kategóriába tartozik. (Húúúúú)
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára érkezvén két kényeztetés fogott közre egy masszázst.

    Ebben a rubrikában tehát a középső részt kell leírnom. Tehát az első jóság után átköltöztem a masszázspadra, ahol egy nagyon finom, erős, de nem izomszaggatós masszázst kaptam, néha rám ült, néha csak gyúrt, illatmentes olajjal. Előtte tájékoztatást kért, hogy hol fájok, ezekre a területekre nagyobb figyelmet szentelt. Egyszóval nagyon jó volt. Hanyattfordulva előrevetítette a Második Jóság lehetőségét, aminek már a masszpadon neki is látott, de aztán mégis visszaköltöztünk a kényelmesebb franciaágyra.
  • Levezetés:

    Az első alkalom volt a sokkal tartalmasabb, mivel itt jelentős figyelmet szentelhettem a bugyitól megszabadított területeknek, ami alighanem tetszhetett neki, mert egy visszafogott, de jól érezhető gyönyört véltem rajta felfedezni. Majd Bond is megkapta a magáét, ami részben franciás, részben különleges testtájékok által nyújtott alternatív levezetésben nyilvánult meg, ritkán lő az ügynök ekkorát :-) Pihegés és újabb szilvás nestea elfogyasztása után lásd az előző fejezetet...

    ...szóval a masszázs utáni visszaköltözködés után ott folytattuk, ahol a masszázs előtt abbahagytuk, annyi különbséggel, hogy komolyan nem tudom, hová lőttem el az utolsó töltényt...mindenesetre lőttem, ez biztos. :-) Ismét megvártuk, míg a szívverésem helyreáll, majd eltávoztunk a kádba, ahol lefürdetett (nyilván látta, hogy teljesen tehetetlen és lehetetlen vagyok). Öltözködtem, majd távoztam azzal a tudattal, hogy vissza kell jönnöm...Lefelé olyannyira elméláztam, hogy a félemeleten próbáltam eltávozni az épületből, szerencsére egy éppen hazaérkező bájos hölgy mosolyogva útbaigazított - gondolom a széles mosoly és a rogyadozó térdek elárulták neki, hogy hanyadikról jövök :-)))
  • Elszámolás:

    Abszolút megérősen. NPÁ. És ráadásul egy jó félórát csúsztunk, de semmi kincstári morgás nem volt, azaz a no TP és a recommended kategória.
  • Összkép:

    Szuper, nagyon jó és testet-lelket kielégítő. Mást meg mit írjak? :-)
Happy Massage