• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette a telefont Évi, nagyon kellemes hangja van, részletes, kedves tájékoztatást ad minden részletről. Egyeztettük is az időpontot, gördülékeny volt az egész.
  • Megközelítés:

    Volt időm előtte, ezért egy hosszú sétát tettem. Mindenesetre épeszű távolságon belül van metróállomás, parkolásról nincsen információm.
  • Helyszín:

    Egy újépíítésű társasházról van szó, rendezett minden. Nehogy valaki azt mondja, csupa jót írok: a lift picit lassú... De kit zavar? :-) Maga a lakás nagyon rendben van, erre a célra berendezve. A masszázsszobában kanapé, szobainas, masszázspad, polcos szekrény a zenegépnek és egyebeknek, tükrök a legjobb helyen. A fürdőszoba is minden igénynek megfelelő, tusfürdőválaszték rendben, türcsi jó. Tökéletes körülmények.
  • Lány külseje:

    Húha, és mégegyszer húha. Abszolút lélegzetelállító Évi külseje. Karcsú és magas. Egy szép zöld ruhácskában fogad, ami kellemesen sokat mutat mellei oldalsó ívéből. Nehéz tartani a szemkontaktust, pedig igen szép Évi szeme is. Lassan kezdek magamhoz térni az első ámulatból, gyönyörűséges lábait és a bombasztikus fenekét is felfalom a szemeimmel. De ez még nem minden. Nekem nagyon tetszik az arca, állandóan mosolyra húzódó szája, és bár nem a külsőhöz tartozik, de a végtelen kedvessége. Kis beszélgetés, majd el tusolni.
  • Erotikus masszázs:

    Volt motivációm, hogy gyorsan zuhanyozzak. Évi hozott egy pohár vizet, én pedig tovább csodáltam őt, hiszen közben már csak egy falatnyi kis tanga maradt vendéglátómon. Vadító. Nehéz-nehéz, de hasrafeküdtem a padon, és elkezdődött a masszázs. Közben persze a tükörben mozi. Látod Évi, mégis voltam mostanság mozizni! :-) A masszázs alapos, erős, ahogyan én szeretem, cicvel rendszeresen érinti a hátamat, tetszik. Néha kérdez, hogy jó-e, én rábízom magam, nem bántam meg. Kapok egy kis elismerést, hogy az erősebb fogásokat is jól tűröm - jól esett ez is. Megmasszírozza a karom, a nyakam, semmi sem marad ki. Közben persze csevegünk is, bár először találkoztunk, nagyon közvetlen, így ezzel sem volt gond. Egy kis filmajánlót is kaptam, mindenképpen meg is nézem majd a filmet.
  • Levezetés:

    Véget ért a masszázs, megfordultam. Évi sarkonfordul, megy a krémért, és közben valami fantasztikus mozdulat keretében lecsusszan róla az utolsó textildarab is. Feljön ő is a masszázságyra, természetesen önként vállalkozom, hogy segítek a krémet szétkenni rajta. Jön a csúszka, itt-ott landol rajtam egy-két puszi. Közben mohón simogatom, ahol érem, minden négyzetcentiméterét be szeretném járni kezeimmel. A velem egykorú közben Évi mellei közt kalandozik, nagyon izgató ez a rész, kicsit olyan, mintha egy film elevenedne meg. A franciát gumival kértem, amit szájjal tett fel, előtte a szemembe nézve, egy ördögi-angyali mosollyal. Már itt félig elvesztem. Elkezdődött a végső kényeztetés, a környék sem maradt ki, újabb kaland a cicik között, kézzel néha pont annyi rásegítés, amennyi jól esik. Közben a kezeim persze kalandtúrán. Lassan egy órája voltam már Évi társaságában, a gyönyörű domborulatok közt, a szokásoshoz képest rövid idig bírtam, de nem bántam, átadtam magam a csoda élvezetének.
  • Elszámolás:

    Én előre szerettem volna rendezni, Évi viszont ragaszkodott hozzá, hogy majd utána. Abszolút korrekt, szerintem átlagos. Természetesen ugyanannyi, mint amennyi a telefonban is elhangzott. Az élmény viszont mindenképpen csúcskategóriás, ez az ami számít.
  • Összkép:

    Egy gyönyörű nő, bombázó. Egy képzett, profi masszőz. Egy kedves, mosolygós, intelligens lány. Egy jó beszélgetőpartner. A kényeztetés nagymestere. Ez mind Éva. És mennyi arca lehet még! Mindenképpen megyek még hozzá, mert ritka kombináció ő. Külsőleg, személyiség tekintetében, masszázstudásban egyaránt zseniális. Masszázsélmény 99% - csak azért nem 100, hogy legyen miért visszamennem!
Happy Massage