• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem őt egyeztetés céljából. Nem pusztán időpontot szerettem volna, hanem picit beszélgetni. Fura volt számomra, hogy több ízben is keserűen beszélt a munkájáról. Mikor rákérdeztem, mi a baj, elmondta, hogy ne tudjam meg, mennyi á... van, és azt éreztem, sok vendégében csalódhatott. De mivel én nem vagyok olyan, mint akikről beszélt, ezt ekkor nem tartottam fontosnak, így nem is fogtam gyanút. Egyeztettük a címet, a tarifákat, és az elvárásaimat, majd útnak indultam.
  • Megközelítés:

    A 70es trolival mentem, mert ez a környék azzal közelíthető meg. A megállótól két perc séta volt a megadott cím. Ami kamu volt! Nem is létezett olyan szám. Bolyongtam össze-vissza, de mivel nem vagyok ott ismerős, arra gondoltam, valamit nem jól nézek, valami elkerülte a figyelmem. De csak nem találtam a házat. Embereket voltam kénytelen megkérdezni, ők sem tudták. Még mindig nem Brendára gondoltam hanem arra, hogy tán elírtam, mikor diktálta. De sehol semmi. Végülis szégyenszemre felhívtam, hogy bocsi, de nem találom az X utca Y számot. Mondta, mert nincs is. Elővigyázatossági óvintézkedés. A francba… Vannak olyan lányok, akik azt kérik, hogy odafelé menet hívjuk fel őket egy bizonyos pontról, és csak ott mondja meg a címet. Ez egy marhaság. Nem tök mindegy, hogy az első beszélgetéskor, vagy menet közben mondja meg? Ha késes gyilkos vagyok, akkor így is, úgy is bejutok hozzá, csak 2 telefonomba kerül. Az ilyen hívj menet közben lányokat le szoktam tenni. Brenda ennél ravaszabb, ő kamu házszámot ad meg. Nekem ez nagyon nem tetszik, és mindez akkor derül ki, mikor perceken át tartó bolyongás után az ember elnézést kérően felhívja, hogy segítsen már, mert nincs Y szám. Végül elmondta a valódit, (ami eggyel odébb van... pff...)
  • Helyszín:

    Ez egy belvárosi ház, nagyjából az egyenépület típus. Belül rend van. Az előtérben lehet lecuccolni, majd Brenda bekísér balra egy szobába. Egy nagy kanapén ültünk le beszélgetni, ismerkedni. Elnézést nem kért, de elmagyarázta, ez a kamu címes dolog a netudjammeg milyen idióták miatt van, óvintézkedésként. Kb 5 percig hallgattam a negatív tapasztalatokat a többi srácról, és már az az igazság kezdtem is unni a dolgot. Hogy valaki a plázában hívta, hogy miért nincs otthon, és hogy az mit képzel magáról, meg hogy jelennek meg nála, de hogy szerencsére a keveset mutató fotói miatt a célközönsége általában idősebb, így a fiatal barmok többnyire békénhagyják, és a többi, és a többi. Arra gondoltam, akkor én elbúcsúznék, és fel akartam állni, de hirtelen a combomra tette a kezét. Ekkor végre úgy nézett rám, ahogy kell, kedvesen, csábosan, és az érintése is nagyon finom volt. Na mondom végre, tán nincs minden veszve, hagyjuk már a többi állatot, most legyünk mi ketten!
  • Lány külseje:

    Brenda arca nekem nem tetszett. A szemöldöke íve, és az arckifejezése nem szép. Viszont a haja selymesen omlik a vállaira, pompás keretet adva az arcának. A bőre is csodálatos, puha, illatos, és tiszta. Egyetlen egy tetoválás, egy szeplő, egy szőrszál, pattanás, begyulladt szőrtüsző nincs rajta. Az egyik legcsodásabb bőrű lány, akivel valaha voltam, olyan tiszta a bőre, mint a patyolat. Keblei nagyok, de enyhén gravitálnak, és a hasa sem olyan lapos, mint a fotókon látható, bár az egyiken így utólag látom, hogy inkább a jó beállítás takarja. De ezek nem zavarók.
  • Action:

    A combsimogatós dolog nagyon erotikus lett, én is viszonoztam, és olyasmi volt, amit egy 30as lánytól joggal várható, és amiért pont hozzá mentem. Úgy döntöttem, maradok. Megkaptam a türcsit, és lezuhanyoztam. Mikor kiléptem, a fürdőtől jobbra levő szobába mentem, ahol Brenda az ágy előtt várt. Lágyan ringatta a testét, finom előjátékba kezdtünk állva, csókolózva, simogatva egymást. Csodás volt! Imádom azt, amit ekkor csinált, ezt sok lány nem tudja: csábosan ringatta magát, majd háttal fordult nekem, és popsijával izgatta a szerszámom. Két kézzel öleltem át magam előtt, és összesimultunk, hátrafordította az arcát, és úgy folytattuk a csókolózást, majd elkezdett az ágyra csalni. Kipucsított popsija végig a farkamhoz nyomva, érzéki, lassú mozgással csalt centiről centire az ágyra, ahova mint egy hűséges kiskutya, követtem. Ez nagyon MILF trükk volt, imádom ezeket a nőies praktikákat, több nagyon nem is kell, teljes harci készültség! Na mondom, ez jóóó! Négykézláb maradt, a bráner mint egy dugvilla, a konnektorhoz nyomódva, zseniális volt Brenda. Összegabalyodtunk, majd leheveredett, és elkezdtem rajta dolgozni, de nagyon passzív lett. Közben nem simogatott, nem viszonzott semmit, állandóan a cicijét nyomta a számba. Hát foglalkoztam én vele, de gondoltam, akkor cseréljünk, mégiscsak én lennék a vendég, tessék kicsit kényeztetni. Fordultunk, felém került, és… nyomta a cicijét a számba. Ezt kezdtem unni. Szép a melle, nem vitatom, de nem szerettem volna az egész időt annak csókolgatásával tölteni, ő viszont nem igazán kényeztette az én testem. Úgyhogy kértem egy gumit, amit felhelyezett, behatoltam, letudtuk a dolgot, majd eljöttem. Csodás előjátékát nem feledem, de ez nem tudta felejtetni az aktus játékának elmaradását, a kölcsönösség hiányát, és a csalódást, amit éreztem.
  • Elszámolás:

    Előre. Tekintve, hogy minden extra szinte, igencsak borsosnak érzem a szolgáltatás minőségéhez képest. Az alap a pesti átlag alatt van, de mivel az szinte semmit sem tartalmaz az aktuson kívül, a csomag kényszerűen bővítendő, ami után bizony egy masszív ajándék kerülhet az asztal szélére.
  • Problémák:

    Felejthetetlen légiutazás helyett egy sima charter járatot kaptam. A stewardess nagyon csinos, de ritkán szolgál fel, és akkor is nekem kellet inkább etetni a saját p.... A járatot semmiképp nem mondanám fapadosnak, de az elsőosztálytól bizony messze van. Az együttlét nem volt rossz, de nem volt jó sem. Annak tükrében, hogy volt már rossz-nak minősített beszámolóm, ahhoz képest ez jó volt, de másokhoz képest viszont gyengusz. Sajnálom, de nem tudom jónak minősíteni, sokat filóztam, de nem érdemel jó minősítést. Kár, hogy mint ahogy jóból van 5 féle, a rosszat nem lehet ugyanúgy többféleképp minősíteni, mert akkor különbséget tudtam volna tenni, de így sajnálattal, de rossznak értékelem, bár igazából inkább csak nem volt jó.
Happy Massage