• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon kedvesen tájékoztatott, minden könnyen ment, könnyen kaptam időpontot is.
  • Megközelítés:

    Marina-Part, szerintem erről már mindenki mindent tud.
  • Helyszín:

    Helyszínre szintén a környékbelire jellemző igényes lakások, kellemes berendezéssel, nagy masszázsággyal. Tatami nem volt, de nem is kellett. Gyertyafény, 1 tükör. Tiszta lakás, tiszta fürdő, kaptam kilépőt is külön, hogy ne csússzak el, úgyhogy minden rendben.
  • Lány külseje:

    A képeket most visszanézve nem tudom eldönteni, hogy Missy-t látom-e. A fekete haj stimmel, a barna bőr stimmel, szilikonos cicik stimmelnek, kora stimmel. Tetkói vannak, amit itt nem látok, de egy képen talán ki is van takarva. Szóval akár ő is lehet. Ettől függetlenül a csalódás szerintem kizárt. A vége után pedig az se zavart volna ha valaki teljesen máshoz indultam volna. Amúgy csinos fiatal hölgyemény, közvetlen, nagyon kedves, bájos.
  • Erotikus masszázs:

    1 órára mentem, így gyors fürdés és olaj melegítés után jött a masszázs. Figyelmes volt, az amúgy kellemes meleg olajnál aggódott, hogy nem túl hideg-e, jól fekszem-e stb. Nem egy agyon gyúrós masszázst kaptam, de tud erősebben is, mint ez kiderült, hiszen a levezetés után volt még 5-6 perc az időmből, amire kézségesen felajánlotta, hogy addig még masszíroz. Itt kértem, hogy jó erős legyen és az is lett. Szóval szerintem csak aggódik, hogy ne fájjon az embernek, aki bírja és szereti, szóljon előre, hogy erősebben kéri.
  • Levezetés:

    Voltam már pár helyen, volt már pár élményem, ő bekerült a legjobbak közé. Elején kérte, hogy kenjem be, hát boldogan meg is tettem. Már itt éreztem hogy baj lesz. Először állva kezdett csúszkálni rajtam, előről, hátulról, közben csókolgatva, halk erotikus nyögdécselésekkel. A kis srácot folyamatosan tette ide oda, olyan helyekre is, hogy az ember teljesen kikészül tőle. Szólnom is kellett, hogy pihenjünk, mert én a többire is kíváncsi vagyok. Ezután felfeküdtem a hanyatt a padra, ahol folytatódott a csúszka. Cicivel, puncival, hassal mindennel kényeztetett. Majd szép lassan áttértünk a franciára, amit olyan szépen és lágyan, de közben mélyen csinál, hogy 1 perc múlva megint pihenőt kellett kérnem. Kértem, hogy foglalkozzon minden mással a környéken, amit szintén iszonyatosan jól csinált. Pár perc múlva rátért a kivégzésre, ami egy hatalmas zsibbadós érzéssel párosult. Szóval olyan édes kínokat kellett kiállnom, hogy bántam hogy nem másfél órára jöttem.
  • Elszámolás:

    Asztalra, számolatlanul, klasszikus Marina price.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Missy-vel, kedves volt, de leginkább a levezetés maradt meg bennem, azóta is mosolygok. Ha mindehhez még majd néhány apróságot megtanul, akkor viszont szerintem csak napokra előre lesz időpontja.
Happy Massage