• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt láttam a hirdetését, bár más oldalakon is hirdet. Délelőtt hívtam és bő két óra múlva már nála is voltam. A telefont ő kezeli, kedvesen tájékoztat.
  • Megközelítés:

    Új építésű lakópark, a házszámhoz betűk sora tartozik. Autóval mentem és feltehetőleg a lakók 99%-a otthon volt, ezért csak kicsit távolabb, a fürdő előtt tudtam leparkolni. Ismerem a környéket, de annak sem jelent nagy kihívást, aki messzebbről érkezik. Két forgalmas út is van a közelben, BKV pár percre. Helyszínre érve kapukód, kis navigálás és máris bent voltam.
  • Helyszín:

    Az egész ház újszerű, számomra hotel hangulata volt. A folyosón ülőgarnitúra, kis szökőkút, a lépcsőházban kavicságy...
    A lakás ennek megfelelően szép, rendezett. A fürdőszoba kifogástalan, a kád rövidebbik oldala különböző tusfürdőkkel van végigrakva, faksznisabbak válogathatnak a különböző színű törülközők közül is. Újpestieknek jelzem: van lila is... :))
    A szoba nincs túlbonyolítva, halk zene, mécsesek, franciaágy és Ő.
  • Lány külseje:

    Amanda a képeknek teljesen megfelel, a korábbi besziben olvasható gazella jelző nagyon találó és helyénvaló. Magas, vékony, szerinte túl vékony, szerintem nagyon csinos. :)
    Kis egyrészesben fogadott, ahogy megláttam tudtam, hogy jó helyen járok.
  • Action:

    Lefürödve várt, ezt pozitívumként értékelem. Kezdő leányzó, kicsit feszült volt az elején, de azért sikerült egymásra hangolódnunk. Különösebben nem adja át magát az élvezeteknek (vagy inkább egyáltalán nem), ehelyett aranyosan kiszolgálja a vendég kívánságait, kéréseit.
    A kis egyrészesből és a melltartóból én csomagoltam ki, majd NF, KF volt a menü, ha kézzel, kéz nélkül, vagy 69-ben kértem máris váltott és annak megfelelően folytatta. A technikája megfelelő, változatos.
    Kis negatívum, hogy az adatlapon szerepel a mélytorkos megoldás, a helyszínen viszont nem élhettem a lehetőséggel. Enélkül is ügyesen kezelte a helyzetet, fiatal kora ellenére sok tapasztaltabb szolgáltató elbújhat mögötte.
  • Elszámolás:

    Egy órát maradtam, ami a pesti átlagot jelenti. Nagyon egyszerű a képlet, amit vállal, az az alapban van, extra egyáltalán nincs, de nekem nem is hiányzott.
  • Összkép:

    Rosszat nem tudok írni róla, de valahogy az az érzés maradt bennem, hogy nem erre a pályára született.
    Kedves személyiség, jó volt vele az ágyban és jó volt vele csevegni is. Nyugisabb, szeretkezős együttlétekhez mindenképpen ajánlott partner.
Happy Massage