• Mistyke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen ment. Elsőre elértem a telefont ő kezeli. Szokásos tájékoztatás után cím egyeztetés és indulás.
  • Megközelítés:

    Könnyű megközelítés akár BKV val is bár én autóval érkeztem. Délelőtti órákba a parkolóhellyel sem volt semmi probléma de a helyek számából ítélve később sincs probléma.
  • Helyszín:

    Új építésű házba szép nagy lakásba érkeztem ahol már a Mistyke fogadott az ajtóba. A lakás szépen berendezett tiszta és a fürdőszoba is nagyon szép jól felszerelt rengeteg tusfürdővel.
  • Lány külseje:

    Mistyke alakja és pofikája már a képeken is számomra elkápráztató de uraim ez élőben sokkal de sokkal pazarabb. Igazi kis alacsony tinis test szinte hihetetlen volt.
  • Action:

    Ö már letusolva várt, ez nagyon jól esett mert nem szeretem mikor a lányok a tusolással húzzák még az időt :) Mikor én is végeztem és beérkeztem a szobába halk zene szolt és egy nagyon cuki tanga és melltartó volt rajta, nekem sem kellet több lehuppantam a sarokba lévő székbe és kértem hogy táncoljon egy kicsit. Nem kellet sok és már rá is hangolódtam a látványra amit ő is elég gyorsan érzékel és elkezdte csókolgatni a testemet fentről lefelé. Mikor leért elmosolyodott és elkezdte kényeztetni az ezredest. Hihetetlen jól csinálta egy pár perc elteltével már annyira felhúzott hogy egyszer csak felkeltem a székből felkaptam az ágyhoz vittem és én kezdtem kényeztetni. Szemmel láthatóan nagyon élvezte. Egyszer csak ö szólt hogy most már magába szeretne érezni. Hozta a védőfelszerelést és beleüt na ezután következett ami nem sokszor fordul elő, még én jöttem zavarba ahogy megtekerte a csípőjét hihetetlen volt és közbe a fején olyan élvezet látszódott amit nem lehet megjátszani uraim ez a lány TÉNYLEG ÉLVEZI. Mikor egy kicsit kifáradt gondoltam dolgozok én is egy kicsit és én támadtam előröl majd hátulról is. Nagyon szép kerek fenekét nem is bírtam sokáig nézni így is lett végem. Nagyon odaadó barátnős filing amit megspékel egy nagyon kicsit ninfomán beütés :)))) Csak a legjobb jóindulattal :))) aki szereti az ilyet csak ajánlani tudom. Ezúton is köszönöm neki a kellemes együttlétet.
  • Elszámolás:

    A kis lopott óra ajándékát (melynek már a telefonba egyeztettünk) előre adtam oda neki az asztalra.
  • Összkép:

    Nagyon helyes és aranyos lány, és ami a tudását illeti hihetetlen. Én biztosan visszalátogatok hamarosan hozzá.
Happy Massage