• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem volt problémamentes, viszont ezt inkább magamnak tudható be. Vidékről jöttem vissza, és sajnos elhúzódott, de jeleztem neki időbe és kaptam egy későbbi időpontot. Ő vette fel pontos tájékoztatást adott.
  • Megközelítés:

    Nem egy BKV csomópont aszem troli és valami villamos azért jár arra. Én kocsival és gps el mentem és odavitt, viszont a megadott szám a-l ig terjed és Ő nem az elején van. Így a parkolásomtól még pár háztömböt gyalogolnom kellett.
  • Helyszín:

    Nagy új építésű társasház. 2 kapun kell átjutni mire bent vagy az épületbe. Nagyon hangulatos szép lakásban van. A szoba pici de hangulatos, és kényelmes francia ágy van benne.
  • Lány külseje:

    Itt nem tudok mit írni. A lélegzetem elállt. Úgy éreztem magam mintha az első randim lenne. Nagyon vékony magas hosszú szőke haj bájos eszméletlen arccal. Miután levettem róla a ruhát hatalmasat nyeltem. Fenomenális gazella teste van feszes mindenhol. Mondhatom azt hogy ÁLMAIM nője feküdt mellettem. Nekem nagyon bejött.
  • Action:

    Na itt volt pici negatívum. A hölgy totál kezdő, és picit merev is volt, de hát még csak egy hete láttam meg a hirdetését, szal nem róhatom ezt fel neki. A franciára sajnos nem reagált talán pici nedvesedést érezhettem. Az aktus picit mint említettem elsőre merev volt, viszont mikor elkezdtünk csókolózni valami változás állt be. Bennem is mert tovább merevedtem. Nem szeretem a csókolózást, és nem is szoktam lányoknál kérni, viszont itt..... A csókja pont olyan volt amit szeretek. Megemlítem eddig még nem találkoztam életembe csak egy csajjal aki így csókolt. Harapta az ajkaim szélét mikor már hevesebben csókolóztunk és ez csak tüzelt tovább. Félelmetes volt. Félidőben beszélgettünk és azt kel mondjam ebben is jó partner volt pedig van 10 év közöttünk bár megjegyezte nem nézek ki annyinak. Aztán mikor csodáltam szépségét kértem a folytatást. Kérdezte mit szeretnék még csinálni, de én csak annyit tudtam kinyögni, hogy mindent. Így belekezdtünk a második körbe mert éreznem kellett még a csókjait.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt. Meg is lepődtem. Leraktam amit kért + megtoldottam pedig nem szoktam csak különleges esetekben de itt most kényszert éreztem.
  • Összkép:

    Ha tehetném egy lakatlan szigetre elutaznék vele. Nagyon kéretik rá vigyázni egy igazi kincs. Aki a durvább szeretkezést szereti az ne menjen. A halk romantikus zene a félhomály és egy tökéletes lány akivel jót is lehet beszélgetni, aki ezeket szereti menjen bátran. Én meg köszönöm Amanda ezt az élményt.
Happy Massage