• Fanni

  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Kedves IPeti!

    Köszönöm a kedves szavakat! Várlak szeretettel máskor is, és ígérem pótoljuk az elmaradottakat ;)Egy apró észrevételem azért lenne: a képeimen nincs retus :)

    Puszi: Szandra

  • Egyeztetés:

    Online, üzibe kicsi pontosításra volt szükség.
  • Megközelítés:

    Város közepe, csak gyakorlót városi hajtóknak. BKV föld alatt és felett 1 perc, aki hajóval érkezik annak 5. A kapuban kicsit elbizonytalanodtam, hogy jó lépcsőháznál vagyok-e, de sikerült az azonosítás és megtaláltam felszabadítás kisebb terét is.
  • Helyszín:

    Nagypolgári belvárosi bérház a századfordulóról, amelyben egy igényes kéróban van a szalon. Tiszta, kényelmes a zuhanyzóért nem kell kolbászolni. Mécsesekkel keltett idéli hangulatot. Zene számomra kicsit hangos, és miliőhöz képest karcos.
  • Lány külseje:

    Északi típusú búja szépség, mint a képeken. Szőke pártiak ideálja, nem tartozom ebbe a táborba..
    A retus nem torzít.
  • Erotikus masszázs:

    90 perces program, középső trimesztere, egyenletes szakszerű, figyelmes. Jelentős a masszázs gyakorlata és számomra megfelelő erővel és alaposan csinálta. Lábakat alaposan átdolgozza, mint egy kellemes sport masszőr. Utána helyet foglal a combomon, ami kellemdús élményt ad, és a hátamat dolgozza meg, ami teljesen ellazít.
  • Levezetés:

    Több szólamú:
    teljes test,
    érzéki mellek,
    bársonyos kéz,
    csodás ajkak,
    pajzán nyelv...
    Mond az első. mind a harmadik trimeszterben fokozás a felső fokig, és finom vissza tartás ... fokozás, vissza tartás... nagyon-nagyon jó érzékkel. Kaptam élményt rendesen, nagyon jó és változatos érintések, simogatások, finom harapások. Minden helyzetben csodát tud tenni.

    Indításának olajos kenegetés, és jön a csúszka teljes testre, amikor a vágyat kellően felkeltet, fordulás hátra és kebellel simogat, érzi mikor kell kicsit vissza fogni. Jön egy francia kurzus ami igen-igen élmény dús. A csúcs az ESZO, hosszan és érzékien a csúcson tart, de nem bíróm tovább kell a kielégülés....

    Harmadik menet kezdette egy fuvola játék ami igen csak megerősíti a férfiasságomat. Jön a csúcson tartás, voluptas perceken át tart, aminek alaposan hangot is adok. Kegyelmet kapok és ismét kibuggyanok. Jóleső érzést ad hozzám simuló teste.
  • Elszámolás:

    Egyeztetés szerint, utólag....
  • Összkép:

    Technikailag és eredményt tekintve magas szintű. Objektív okok miatt nem lehet kölcsönös az öröm szerzés, ami kicsi hiány érzettet ad, de következő alkalommal ez lesz a meghatározó ígérete szerint. Valami okok miatt nem tudtam aurájába, be lépni, azt mondta ilyen csendes. Emlékezetem valakire? Nem tudtam ráhangolódni? Nincs válaszom. A jó élményt e kettő hiány érzett gyengíti!
Happy Massage