• Mistyke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon olvastam róla beszámolót és megtetszett.Telefonon hívtam, nem vette fel.
    10 perc múlva visszahívott, részletesen tájékoztatott, időpontot egyeztettünk, másfél óra múlva ott voltam.
  • Megközelítés:

    A Thököly út Dózsa Gy.-út sarkon a új építésű lakópark kocsival jól megközelíthető, parkolás ingyenes, de helyet találni elég nehéz. BKV a közelben, lévén szó két főútvonal kereszteződésről. Kapuból újra hívom, beenged.
  • Helyszín:

    Sokadik emeleti lakás, lift van. Kétszobás, igényesen berendezett kégli, rend és tisztaság,a fürdőszobában kád, 5 féle tusfürdő és szájvíz, a zuhany hőfoka kiválóan beállítható, baszobában fanciaágy, ruházat a székekre pakolható.
  • Lány külseje:

    Kedves arcú, jó alakú fiatal lány, magassarkú cipőben, bugyi-melltartó és valami lenge kendőszerűség összetételű öltözékben fogad.( A női ruházat darabjainak modernebb elnevezéseit sajnos nem ismerem.....)Karcsú derék, gömbölyű popsi, formás lábak, élőben jobb mint a képeken.
  • Action:

    Zuhanyzás után csókokkal indítunk, eleinte kissé zavarban van, de gyorsan oldódik. A csekélyke ruházat eltávolítása után folytatás az ágyon, élvezet hozzáérni, simogatni olyan finom selymes bőre van...Lejjebb haladva cicik csókolgatására sóhajok, tovább haladván szép húsos punci tárul elém. Nyalogatásra duzzad, nedvesedik, nyögések vonaglás és más izgalmas kéjreakciók kíséretében.
    Ezért aztán folytatom egyre lendületesebben amíg hangosan eljut a csúcsra. Kis lihegés után 69-et javasolok, így ő is kényezteti a bránert, igen kellemes bőnyálas franciával, ki is végezne, ha nem kérnék rá védőfelszerelést, amit szájjal segít fel. Lovaglással kezdünk, gyönyörű látvány és szűk nedves punci mennyei érzése ahogy csúszkál a bráneren... Ő is határozottan élvezi a dolgot, kéjes sóhajokkal rámozog rendesen, így az idő előtti kivégzést elkerülendő pózváltást kérek és hátulról támadok. Nos, ezt még jobban élvezi, tolja magát rám, nyöszörög és zihál, gátlástalanul élvezi a szexet. Csodás érzés, én is elengedem magam és kilövöm az utódokat a gumiba. Gumi lehúzás, törölgetés, pihegés, beszélgetés, ellazulás. Második menetet újra 69-ben indítjuk, élmény nyalni és érezni a nedvesedést miközben a bráner keményedik Mistyke szájában. Gumihúzás után néhány újabb testhelyzetben egyre lendületesebben közösülünk, az élvezet kölcsönös, fiatalabb éveimre emlékezető vad szex...A befejezést franciásan kértem, gumi lehúzást követően lelkes, bőnyálas, mélytorkos, jó ritmusú szopással lettem kivégezve. Törölgetés után még néhány csók, nagyon kedves, örül, hogy neki is jó volt. Végül zuhanyzás, öltözés, még néhány búcsúcsók az ajtóban és távozás.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, a színvonalhoz képest csekély, érték arány tehát kiváló!!!
  • Összkép:

    Szép és kedves fiatal lány, aki kiváló szerető, nem érezni szolgáltatás jelleget. Barátnő érzés teljes, igazi élvezetet nyújt, és maga is őszintén élvezi az együttlétet. Ritka kincs az ilyen manapság!!! Kéretik megbecsülni és vigyázni rá!
Happy Massage