• Mistyke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés. Naaaagyon szimpatikusnak találtam a hangját, így a hívás után sem lett kérdéses a látogatásom.
  • Megközelítés:

    Szerintem a legtöbbek által ismert gócpont :) Én autóval érkeztem, s valószínűleg a közelben mindig van szabad parkoló, illetve tömegközlekedéssel is megközelíthető helyszín.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház. Nagyon rendezett minden. Könnyű a bejutás. A lakás is teljesen rendben volt, már amennyire tudtam erre figyelni. Fürdőszoba tiszta és rendezett. A szobában is kényelmes a helyzet...ágy, tükör van :)
  • Lány külseje:

    Mistyke teljesen megfelel a képeknek, így nem ért csalódás....sőt, csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy élőben még bájosabb, mint a képein. Vékony, de izmos teste van, nagyon kellemes hozzá érni, a bőrét tapintani. A ciciket pedig egyenesen nekem tervezték :) Az arcát nem takarja ki, így mindenki eldöntheti, hogy mennyire szimpatikus. Szerintem nagyon szép az arca, a szemei meg pláne. A tisztálkodást követően nagyon szexi ruciban fogadott, illetve közvetlen stílusával hamar feloldott, így a folytatás már nem volt kérdéses...
  • Action:

    Magam részéről szeretem a 'barátnős' együttléteket kis vadabb fűszerezéssel, ami ellen neki sem volt kifogása, így hozzám bújt, átölelt és megcsókolt.
    Annyira együtt élt a helyzettel, hogy szinte azt éreztem rajta, hogy igazán kíván. Simogatott...főleg az ezredest :) aztán se szó, se beszéd lehuppant az ágy sarkára, kibontott a törölközőből, s kéjes pillantások közepette elkezdte nyalogatni a szerszámot. Le sem tudom írni, hogy mennyire lázba hozott :D A környezettel is foglalkozott, sőt időnként odatolta a szerszámot a cicikhez és úgy játszott.
    Ekkor már nem bírtam magammal, s én is kényeztetni kezdtem, amit nagyon hálásan fogadott.
    Ezután védőfelszerelés fel ééés.....hihetetlen szexi az ágyban!!! Elég sok pózt kipróbáltunk, s mindenben partner. Mindent szeretne, mintha tényleg a barátnőmmel lennék :) Könnyű és hajlékony. Befejezésnél gumi le és amit ott előadott....ezt meg is hagyom a mi titkunknak, de megéri kipróbálni :)
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint, nagyon korrekt volt. Kicsúsztunk az egy órából, de csak egy mosoly volt a válasz a 'plusz ajándék' kérdésemre. Megpaskolta a fenekemet és utamra engedett :)
  • Összkép:

    Nagyon odaadó, kedves, figyelmes volt ottlétem alatt. Mindent megkaptam, amiért mentem, s nagyon valószínű, hogy még visszatérek. Nagyon ott van a lány fejben, s mindenben. Kéretik vigyázni rá!
Happy Massage