• Ingrid és Tita11

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ingrid és Tita11 reagálása

    Szió Drága Keopsz!

    Nagyon köszönjük ezt részletes beírást Tőled!:)
    Tényleg nagyon emlékezetes volt számunkra az este Veled,minden szempontból:)
    Rég éreztük magunkat ilyen jól,főleg hogy mennyit nevettünk,remélem amiben vártunk "munkásruha",és "minőségi itóka" megmarad az emlékezetedben he-he:))) Várunk vissza minél hamarabb kezeink közé nyúzásra,és utána a szokásos kis huncutkodásra!:))
    Nagyon sok puszit küldünk Titával ;)

  • Egyeztetés:

    Tisztelt Nagyérdemű!
    Mint az egyes MT-k tudják, hogy nem vagyok egy masszázs guru, nos a legutóbbi ilyen jellegű negatívul sikerült próbálkozásom után úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezen műfaj 4 kezes változatát.
    Az ötletet az adta, hogy itt az oldalon megismerkedtem Ingriddel és a kölcsönös levélváltást követően vettem rá magam erre a dologra. A levelezés folyamán, majd telefonon egyeztettük a dolgokat, valamint a randi időpontját, hogy hétvégén este teszem tiszteletem. Ebben a tekintetben minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    Minden szempontból jó a megközelítés, akár BKV-val, akár gk-val érkezik a kedves vendég. Én az előbbit vettem igénybe, de mint konstatáltam gk-val csak a parkolás okozhat gondot, mert kevés a hely, viszont ingyenes.
  • Helyszín:

    A kecó nem volt ismeretlen, mert már volt szerencsém több alkalommal feltérképezni, amikor Tita11 vendége voltam. Igaz az elég régen volt, de azóta semmi változás, minden ragyog és 100%-os higiénia, tusfürdő fanoknak maximális válogatási lehetőség.
  • Lány külseje:

    A találkozót Ingriddel egyeztettem le, de Tita is csatlakozott a fogadásomhoz. Belépéskor meg kellett állapítanom, hogy az oldalon levő képei nem tudják visszaadni, milyen jó nő is valójában. Mindketten szexi szerelésben fogadtak. Miután a téli cucctól az előszobában megszabadultam, beljebb invitáltak. Itt megtörtént az ajándékok kiosztása, majd a hangulat, valamit az újév köszöntés ürügyén vitt borral koccintottunk és egy rövid beszélgetés következett.
  • Erotikus masszázs:

    Bizony alaposan, mindenre kiterjedően átgyúrtak. Tita a felsőtestemmel, karjaimmal, Ingrid a lábaimat vette kezelésbe. Mindketten erősen masszíroznak, igaz megkérdezték, hogy milyen erősséggel szeretném. Mivel nem szeretem a simogatós masszírozást, így tényleg nekem estek.
    A félóra masszázsnak, amit semleges olajjal csináltak, igen csak jó és kellemes hatása volt, amikor lemásztam a masszpadról. Tita még a nyakamat is külön megmasszírozta, mert említettem, hogyha balra fordítom, akkor úgy érzem, mintha le lenne tapadva az izom.
    Amikor végeztek, irány a fürdő és kölcsönösen lemostuk egymást, rólam meg lemosták a felkent olajat.
  • Levezetés:

    A beszélgetés folyamán többször is elhangzott Tita szájából, hogy véged lesz, mint a hurkának. Ennek bevezetése képen rám szóltak, hogy tegyem a dolgom, vagyis segédkezzem a szexis fehérneműk eltávolításában. Miután mindenki ledobta a göncét, közösen elvonultuk a fürdőbe. Mindenki mosott mindent és mindenkit. Már itt elkezdődött a huncutkodás, aminek én voltam a szenvedő alanya. Ezt követően először bevonultunk a nagyobbik szobába, ahol kezdetét vette a kölcsönös izgatás. Mindenki keresett egy szabad felület a másikon. Amíg Ingriddel csókolóztam (itt kell megjegyeznem, hogy jól műveli ezt a tevékenységet), addig Tita szorgoskodott a velem egykorúval. Aztán csere következett, majd mind a ketten felváltva kényeztették a bohócot. Nem szerettem volna idő előtt elszállni, ezért pózt váltottam és belefogtam Ingrid kényeztetésébe. Nagyon jól fogadta, aminek egyre sűrűbb sóhajokkal, majd egy erőteljesebb rándulással adta tudtomra, hogy elértem a célom. Mindeközben Tita rendületlenül kényeztette az akkor már ezredest. Csere következett és 69-ben kezdtem Titát kényeztetni, aki ekkorra már igen csak nedves volt. Nem sokára nála is eljött a vég. Ezt követően Ingriddel csókolóztunk és közben Tita rátette nálam az i-re a pontot.
    Tisztogatás, majd rövid beszélgetés után felszólítottak, hogy irány a masszpad, mert a 4 kezes gyúrás nem maradhat el, ha már erre adtam a fejem.
  • Elszámolás:

    Mivel igencsak eltelt az idő és mennem kellett, ezért gyors öltözés, a megbeszélt vizitdíj diszkrét elhelyezése az asztalon, majd mindkettőjüktől érzékeny búcsúvétel és távozás.
  • Összkép:

    Összegezve csak azt tudom elmondani, hogy nagyon jó párost alkotnak, minden szempontból. Kedvesek, aranyosak és nagyon vidámak. Semmit nem akarnak rád tukmálni viszont amit megbeszéltünk előtte, azt messzemenőkig megteszik.
    Csak ajánlani tudom, aki szeretne egy korrekt masszázsban és kényeztetésben részesülni.
    A kapott szolgáltatás arányában a vizitdíj nagyon baráti. Amennyiben módom lesz ismét alávetem magam a 4 kezes kínzásnak. :)
Happy Massage