• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kiemelt hirdetések között pillantottam meg Amirát,és selytelmes fotóit.Szombat kora délutánra terveztem randit hozzá,privi levelemre másnap tökéletes válasz érkezett.Telcsijén a ház elől hívtam,hogy megérkeztem,egy kollegína kért még 2 percet,ezután jöhettem is.
  • Megközelítés:

    A Flórián tér közelében lévő piac mellé vezettem az autóm,a ház előtt volt ingyenes parkoló.Bkv-s járat bőséges a környéken.
  • Helyszín:

    3 emeletes társasházban rendel, ahová csak lépcső vezet fel,de nem megerőltető. A lakásban többen vannak ,de semmi zaj nem szűrődik ki,tökéletes.A szoba tiszta,franciaággyal és a ruháknak székkel,a fürdőben többféle tusfürdő és frottíros türcsi. Zuhanykabinnal felszerelt.
  • Lány külseje:

    Csinos,mosolygós hosszú sötétbarna hajú szépség,nagyon formás popsival megáldva.Természetes szép mellek,és a nyelvében 2 pirszing is található élményfokozás kedvéért, nekünk.Puncija borotvált,most picit borostás volt.Összességében fullos csinibaba.
  • Action:

    Elhívtam fürödni magammal,de csókon kívül semmit nem akart elkapkodni.A szobában aztán elkapott.Tényleg istenien franciázott,golyószopit sem kihagyva,tövét is oldalról nyalogatva,finoman csinálja ,élveztem is hosszasan.Ezután franciámmal kényeztettem,lassan gyengéden,stb próbáltam orgazmust elérni,de most jó nyitánynak bizonyult az együttléthez.Élvezte,sóhajok és kéjes nyögések voltak,így inkább óvszert kértem és szemből kívántam a csodás puncijába hatolni.A szex tökéletes vele símogat húz magába,élvezi nagyon,néha vigyorog kellemesen.Csókol,smárol rendesen,majd lábait a nyakamba véve keményen és mélyen lehet szexelni vele.Fordulást követően rátólja magát a vastagomra.Nagyon jó látvány a gyönyörű popsija előttem,néha visszatekint,szemembe néz,majd együtt élveztünk el.Hagyott lenyugodni magában,kissé meg is szédült a drága,majd szépen letisztogatott.Kis pihi és beszégetést követően már újra a kezében,s végül a szájában élesztgette a velem egykorút.Szex újra indult ugyan úgy.
  • Elszámolás:

    Az egy órás szokásos átlagos és nagyon megéri.A másfeles már kissé húzós,mivel az erős félóráshoz hozzáadja a normál egyórásat.Előre kéri,de ezzel nincs is semmi gond,így is tökéletes.Másfél órát voltam csókos extrával.Ennyi szabadidőm volt .ki szerettem volna élvezni.Gyümölcsös ajándékokat az elején adtam oda neki,a pezsgőt és az alkoholt kerüli.Pezsgős koccintós bulira készültem,energiaitalosra sikerült.
  • Összkép:

    Nagyon szép lánnyal töltöttem másfél órát,és végig csodásan éreztem magam vele.Vékony brazil lányosfeelingem volt,aki isteni az ágyban.Köszönöm az édes randit,biztosan visszjövök még.
Happy Massage