• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Kedves Uram!
    Köszönöm kedves szavait,és bízom benne, hogy jó egészségben vonult vissza csendes magányába. Amint újra gyengeséget érezne kérem jelentkezzen immun erősítésre hiszen szeretettel várom!
    Üdvözlettel: Dóri

  • Egyeztetés:

    Először E-mail-ben-amit azonnal szellemes szerepjátékká alakított-majd telefonon.Rugalmas időpont-és címegyeztetés után 2 nappal előre jelentkeztem be.
  • Megközelítés:

    egyszerűen elérhető,a 81-es troli vonalán egy már a nevében is zsibongást keltő kezdőbetűjű téren áll a ház.Parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    A módszerváltás előtti Hegyeshalomtól,Záhonyig homogén panelfalanszter egyik szürke katonájaként áll az épület.bejutás kaputelefonon,lift kettő de a lakás műszaki hiba esetén is elérhető fizikai végkimerülés nélkül.A lakás belső kialakítása feledteti a panelkülsőt,kellemes beltér,zuhanykabinos fürdőszoba.Az ágy hatalmas és állapota nem kiált szervíz után.
  • Lány külseje:

    Dórát minden panelba funkcióbővítő beruházásként.
    Az ilyen környezetben az ember a klottgatya két szárában arányosan elosztott heréit egyensúlyozó Besenyő Pista bácsik és a virágos lastex otthonka alól kitüremkedő bundabugyis Margitok statisztikilag standard jelenlétével számol.
    Helyette van Dóra.az alakját kiemelő piros ,selyem?együttesben fogadott,alatta a szoláriumban edzett barnaságot kiemelő fehér melltartó és apró tanga kombináció.A lábai kevés reklámmal a lábfétisiszták Mekkájává lehetnének.
    Nagyon jó alkatarányok,A test a homokóra elv alapján felépítve .Az arca nem a pin up girl-ők kiszámított izgalommenteségét tükrözi.A plázák csak a környéken vannak bőven,a szellemük Dórát érintetlenül hagyta és ez az arcon is látszik.Az arc minden alkotóelme önmagában is szép.a mély tónusú ,nagy szemek,a szép csontoztú,a járomíveket pikánsan hangsúlyozó arc és a természetesen is telt,szép száj megadja a harmóniát.
  • Action:

    A program csókokkal vette kezdetét,lévén ez orális fixáltságom meghatározója. Valódi latin tánc,a nyelvek tangója amit produkál.Mély nedves és felkavaró mint egy trópusi vihar.A csók közben folyamatos pozícióváltással hozza helyzetbe a partnert és a saját kezeit,felkínálva rendkívüli kebleit és a csípőtájék erogén terülteit.fénysebességgel teremtett kapcsolatot a dobhártyám és a teleszkópom artériája között ami folyamatosan adta a vészjeleket vérutánpótlásért kiáltva. Az állandó kísérőmül szegődött piros sapkás emberke fürgén tarkójára tolta a csuklyát és kezdetét vette egy leginkább zenei élményhez hasonlítható francia.A hangszerbiztonsága lenyűgöző,tekintete független a kezek aktuális mozgásától,folyamatosan követi a publikum reakcióit.A penis tengelyirányú pizzicato-i és a makkon végigfutó vibrátói a penis Paganinijévé teszik.Pattanásig feszítette a libidóm húrjait,még időben átvettem a szólamot mert félő volt hogy a hegedűverseny a Dankó rádió gyorsan elhegdűlt nótájaként végzi.Szóba sem jöhetett a holdra szállás évéről elnevezett póz,az említett vonótechnika kozmikus sebességgel röpített volna Neil Armstrong hallhatatlan lábnyoma mellé. Magányosan kezdtem a pengetést dús kisajkakkal buján szegélyezett csiklóján. Előny a nagyobb felület kínálta bőséges illat és ízvarázs de technikai értelemben nehezebb kezelni . A vágy tárgyát nehéz elkülönült, tiszta helyzetbe hozni a kisajkak és a csikló ennyire szoros kapcsolata miatt. Talán ez lehetett az oka hogy úgy tűnt Paganinit nem sikerült Jimi Hendrix.el helyettesítenem és aznap Dóra számára biztos nem én hoztam el a Purple Haze-t.Eközben lábfejével és lábujjaival kezet megszégyenítő technikával izgatta Makk Márton kobakját. A kettőnk technikai tudása közti különbség a főtéma eljátszása után kiáltott. Gumirántás után szemből kezdtem ,ritmusváltásokkal fűszerezve ,feledtetni akarván slampos franciám. Dóri eközben is változatos és kreatív aktivitást mutatott. A csókok, kézszorítások mellbimbóm finom harapdálásával váltakoztak. Ezután a hátamra fordított és a kezem leszorításával lovagolt meg egy arisztokrata tapintatos eleganciájával tudtomra adva hogy kísérleteim meddőek empátiára alapozott erotikus képességeivel szemben. Közel kerültem a kéjben való elhulláshoz, maradék férfiasságom fenntartására pózt váltottunk és kemény staccatok-kal hátulról próbáltam elégtételt venni. Ám ekkor minek, miért, bika rugaszkodván ina szakadt vala váratlanul mintegy testen kívüli élményként a rudamra húzott polimer börtönbe zúdult dús éltem aznapi kincse. Mivel én még az ismétlőfegyverek feltalálása előtti korból származom ez a továbbra is szívesen élvezett folytatást kizáró tény árnyékot vetett. Dóri azonban a maradék időt éppoly szórakoztatóvá tette társaságával mint a megelőző perceket.jóval időn túl távoztam inarogyottságomért kárpótló csók és ölelés kíséretében.
  • Elszámolás:

    Az idei becsült inflációs rátát nem érvénysítő,még tavalyi ajándékon is nagyon baráti fővárosi átlag.
  • Összkép:

    TB támogatást érdemlő immunerősítő ölelés . Izgalmas szeretkezés egy izgalmas nővel.
Happy Massage