• Mistyke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk időpontot, tárgyilagos hangon mint egy fogorvosnál. Szex-kezelésre bejelentkeztem néhány órával előbb.
  • Megközelítés:

    A cím ismert, sok lánynál voltam ott, valószínű a háztömbben ma is többen rendelnek. Thököly út – Dózsa Gy. Út sarok, új társasház tömb.
    Igen jó BKV közlekedés, de a parkolás is ingyenes a ház mögött, vagy a szomszédos bevásárló központban.
  • Helyszín:

    Új ház, könnyű bejutás, minden rendben. Új lakás, egyszerűen berendezve, de minden új, tisztaság, kényelem. Most Mistyke egyedül volt, nagyobb lakás, sok székkel, szanaszéjjel dobáltam le magamról a ruhát, alig találtam meg a végén sapkám, szemüvegem, stb.

    Fürdő is rendben, talán még a szájvíz, tusfürdő választékot bővíteni kellene.

    Baszoba rendben. Az egyik falon, vagy szekrényajtón nagy tükör (ágyból is élvezhető), itt lehet gyönyörködni a vendégfogadó egész alakos tükörképében.
  • Lány külseje:

    Mistykét a képei alapján választottam ki, izmos, karcsú teste, kis mellei (kedvencem!) szép combjai, kedves arca fogott meg. A valóságban, élőben Mistyke szebbnek tűnt nekem, mint a képeken, Igazi tini, pláza-cica volt, olyan akit a metróban kéjsóvár tekintettel mustrálgatok, pajzán gondolatokat forgatva fejemben. Feszes test, bársonyos bőr, hosszabbított haj, szép lábak, combok, kemény popsi, bájos mellecskék és igen bájos arc, nyílt tekintet. Szóval, amilyenért bolondulok.
    Fürdésem után valami jersey mini szoknyában (olyan derékmelegítő féle) fogadott, alatta mini bugyi, nem tanga. Felül jersey top szerűség, ilyan, mint a derék melegítő, alatta semmi sem takarta a formás mellecskéket.
  • Action:

    Igen kedvesen ölelt, csókolt, állva. Hamar lekerült róla minden, és máris az ágyon térdelt velem szemben én meg bevezetőként megkínáltam őt, pontosabban szájába adtam feladatát. Kedvesen, ügyesen dolgozott rajtam. Új momentum volt, hogy időnként a nyálától nedves makkommal bekente, átmasszírozta mellbimbóit. Úgy látszott ez mindkettőnknek tetszett.
    A fürdőszobába a mosógépre ki volt készítve kétfajta nőket szórakoztató szex játékszer. Egyiket (egy nagy kétágú, latex anyagú vibrátort már magammal vittem a szobába és az éjjeli szekrényre készítettem, Mistyke helyeslése közepette. Mikor már a női erogén zónák mind háromját nyelvvel, ujjal végigjátszottam (miközben Mistyke mellecskéit simogatta nyögdécselések közepette) be lett vetve a hatalmas vibrátor is. Mindkét ága végül is a hüvelyben tűnt el meglepetésemre. Közben a szabadon maradó erogén zónákat nyelvem, ujjam tovább kényeztette. Az eredmény nem maradt el, Mistyke elcsöndesedett és meg belekóstoltam a csurgodáló mézízű nedvekbe. Az izgalomban lévő csikló kisebb borsó nagyságú nedves gyöngyöcskéje rózsaszín fényben tündökölt. Ezután jött az én lenyugtatásom. Fel-feltekintve vett kezelésbe Mistyke, hol gyorsabb, hol lassúbb tempóban. A döntő pillanatban mindkét bimbójára lövelltem, ahol a makkal kentem szét a meleg anyagot. Jó móka volt.
    Fürdés után az ágy tetején heverésztünk, beszélgettünk. Mistyke intelligens lány, tele tervekkel.
  • Elszámolás:

    Előre (felszólítás nélkül). Az érték arány jó volt, piaci volt.
  • Összkép:

    Mistyke nekem nagyon bejött, igazi tini csemege volt. Igazi szépséget ölelgettem, kényeztettem, ő pedig engem. Bár első alkalom volt, mégis felszabadultan játszottuk játékainkat, az én koreográfiám szerint. Nagyot élveztem, visszatérő vendég leszek. Köszönöm Mistyke+
Happy Massage