• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Golyókám!

    Szeretném megköszönni ezt a kis beszámolót. Nagyon megörültem neki amikor megláttam.
    Egy igazán fantasztikus embert ismerhettem meg mind az internet bűvös hálójában, mind pedig élőben.
    A lapockaemelő izmondnak üzenem, hogy nagyon szívesen máskor is, meglátoghat ha hiányzom neki.
    Az a masszázs amit kaptam Tőled egyszerűen fantasztikus volt minden túlzás nélkül.
    Ha harc akkor legyen harc! :) Visszavágtam de még vannak dolgok amiket még teljesítenünk kellene, hogy igazán fantasztikus legyen minden.
    Vágyom és várom már a következő találkozonkat Drága Golyó!
    Remélem, hogy a következő randink is fantasztikus dallamokat fog hozni.

    Amidala Hercegnő

  • Egyeztetés:

    Már régen játszadoztam a gondolattal, hogy meglátogatom Alexát, de valamilyen ok miatt mostanáig elmaradt.... Hosszú kerülgetés eredményeként jött létre a találka (egy bizonyos cél érdekében)…. Személyes üzenetek, csevegések, többszöri telefonbeszélgetések után.
  • Megközelítés:

    Budai oldal egyik legforgalmasabb utcájában található a rendelő, könnyen megközelíthető BKV járatokkal is. A lakótömb mögött nagy parkoló, általában sok szabad hellyel.
  • Helyszín:

    A helyszín nem ismeretlen számomra, már máskor is jártam ott kezelésen. Tízemeletes panel emeletei lakása, diszkrét bejutási lehetőséggel. Bejárati ajtó a lifttől közvetlenül található. Lakásba bejutva a szokásos panel jellemzőkkel szembesülünk. A rendelő minden szükséges kellékkel fel van szerelve, hangulatos világítás és színek.
  • Lány külseje:

    Az ajtón belépve egy gyönyörű NŐ állt előttem…..,Alexandra az egyik címlapfotóján viselt ruhájában fogadott, magas sarkú cipőben, így sikerült rám verni egy két centit, pedig én sem az alacsonyabb egyedeket képviselem. Meg is jegyeztem, hogy úgy látom, uralkodni akar felettem:)
  • Erotikus masszázs:

    Az időértékem, már régen elvesztettem, keverednek bennem a masszázs és levezetés eseményei, de egy biztos Alexa , ha masszázsról van is szó, akkor sem kell a szomszédba mennie tanácsért:)… A test minden részletére kiterjedő kellemes masszázst kaptam tőle. Azóta nem fáj a lapockaemelő izmom.
  • Levezetés:

    Fürdőből visszaérvén a nercruha is eltűnt és ott állt előttem meztelen szépségével., megjegyezvén, hogy nem fer, ha én nem dobom le a türcsit magamról:).. Masszázs nem elsődleges szempont volt számomra-számunkra, viszont én szerettem volna egy kicsit kényeztetni masszázstudományommal
    mit örömmel fogadott. Próbáltam szakszerű lenni, de nem sok sanszot adtam magamnak Alexa hosszú combjai és formás feneke környezetében:)… tehát küzdöttem a hormonokkal, ameddig csak tudtam.. Lassan engedtem csak mohóságomnak és óvatosan közelítettem meg a közben kellő mennyiségű harmatot gyöngyöző punciját.

    Csókolgattam, puszilgattam, kezemmel simogattam, miközben Alexa egyre jobban átengedte magát a gyönyör édes ízének.

    Nem szeret adós maradni és szükségét érezte, hogy most ő is elkísérjen a mennybe.

    Masszázspadról az ágyra invitált és lassú szeánszba kezdett az ikremmel:)… végigjárva minden részletét. Nem , még nem !... Harmatot szeretnék érezni a nyelvemen, hogy szomjam oltsam.

    Nagyon jól reagált, nyelvjátékom hamarosan, halk sikolyokat csaltak az ajkára, és végül teste íjként feszült apró rángások kíséretében. Alexa bosszúra vágyott és könyörtelen nyelvjátékával vitt a gyönyörök mezejére.
  • Elszámolás:

    Egyeztetéskor fenn tartottuk a lehetőséget egy hosszabb szeánsz kialakulásának, mint utóbb kiderült, szükség is volt rá, így a több ajándékkal jutalmaztam meg a szokásosnál.
  • Összkép:

    Kellemes élményeket őrzök és még lesz folytatás,…nem használtuk ki a lehetőségek tárházát, ezért biztosan visszamegyek.
Happy Massage