• Mistyke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Siman ment, valoszinuleg szerencsem is volt. Elsore nem vette fel, gondolom, dolga volt, mert hamarosan megcsorgetett, jelezve, hogy mar szabad. E nekem nagyon szimpatikus.
  • Megközelítés:

    Konnyu, Keletitol nem messze, tomegkozlekedessel es kocsival is egyszeru, parkolas megoldott.
  • Helyszín:

    Szep uj haz, szep uj lakas. Elegans berendezes, kellemes kornyezet. Azert nem ez a lenyeg :)
  • Lány külseje:

    Roviden: olyan, mint a kepeken. Kicsit reszletesebben: gyonyoru pici lany, feszes, formas test, kis smink, igezo szem. Fehernemuben fogadott, szep szolibana bor, elmeny simogatni, olyan selymes a bore. A fenekerol oakat lehetne irni :)
  • Action:

    Furdes utan olelessel fogad, hozzambujik. Mivel latszik rajtam, miert jottem, nem lacafacazik, kis simi utan leterdel es szajaba veszi a kezdemenyezest. Ezt nem lehet mashogy irni, de minden szavamat elismeresnek szanom: ugy szop, olyan atelessel, szenvedellyel, hogy rogton megjon a baratno feeling :) kezemet a hajahoz tesz, hogy simgassam, en magamol tuti nem tettem volna, annyira lefagytam. Rafinalt, a tukor elott kenyeztet, persze, hogy nezem, mit csinal, nem is csalodom, legalabb annyira izgato nezni, mint atelni :) melytorok, az ezredes teljes felfedezese megvan, nem birom tovabb, atmegyunk az agyra es kis tovabbi franciaora utan en veszem at: gyors ismerkedo puszik utan megkostolom. Finom, illatos, latvanynak sem utolso ajkak. Sohajtozik, vagy tenyleg jo vagyok, vagy tudja, mennyire jo ez hallani - realista vagyok, akkor is jolesik :) parszor szerepcsere francia ugyben, mindenfele pozban kiprobaljuk, nagyon hajlekony, kifejezetten izgato, hogy ilyen pici es hajlekony, akarhogy tekergethetem :) gumi fel, valahogy raerez, hogy hatulrol akarom, fantasztikus nezni a kis feszes hatsojat kozben. Nem sokkal kesobb vegem is lesz, azt a mozgast, amit muvelt, nem lehet sokaig birni. Piheek, o hozzambujik, simogatjuk egymast, majd ritka esemeny tortenik: egy oraban ketszer nekem nem sokszor megy, de o ujra eletet lehel belem. Ujabb elmeny: beleguggol, tiszta pornofilm. Egy ido utan megforditom, misszionarius es variacioban masodszor is jo lesz, o megint fantasztikus sohajtozassal es hangokkal kovet. Miutan magamhoz terek, kis beszelgetes, majd fizetes, tavozas.
    Uraim! Tisztaban vagyok vele, hogy mirol szolt ez az egy ora, de Mistyke ezt total elfeledtette velem. Olyan volt, mintha felszedtem volna egy atlagosnal szexualisan sokkal kulturaltabb tinilanyt es jol egymasra hangolodtunk volna, egy percig sem volt szolgaltato-erzesem.
    Koszonom!
  • Elszámolás:

    Korrekt, megbeszeltek szerint.
  • Összkép:

    Abszolut pozitiv, meg visszaterek!
Happy Massage