• Carmen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban érdeklődtem nála, most pedig nem vágytam másra, csak egy jó masszázsra és esetleg egy kézi végjátékra...elfáradtam a karácsonyi teszemveszemben :-) Újra hívtam hát és egyeztettünk egy időpontot délutánra. Ismét kihangsúlyozta, hogy nála nincs lehetőség másra, csak maximum kézi vezérlésre...pedig már elsőre is megértettem.
  • Megközelítés:

    Nem kertes ház, nem alagsor. Új albérletbe költözött, a Nagy Lajos király útjáról nyíló utcában. Így BKV-val is kényelmesen elérhető, de kocsival se kell bűvészkedni, ráadásul ingyenes a parkolás a környéken. A házszámozás azonban majdnem kifogott rajtam, de nem azért vagyok 00-ás ügynök, hogy ilyesmi kifogjon rajtam :-) Végül meglett a ház és a bejárat is, innen már csak a csengőkódért kellett hívnom.
  • Helyszín:

    Ez egy régi, kábé a hatvanas években épülhetett kis lakótelep, ehhez mért épületekkel. A lakáshoz nem sokat kell mászni. Kis lakás, de barátságos. A tetthelyen, a szobában jó meleg volt, hála a konvektornak, sajnos a fürdéshez ki kell menni ebből a jó melegből a pici fürdőszobába, ahol zuhanyzó és FÉG kazán vár (akinek ez mond valamit). A törölköző nagyon kicsi, ezen kellene azért változtatni. A szobában viszont újra jó meleg van, vár a masszázspad és Carmen.
  • Lány külseje:

    A képek elég jól visszaadják Carment, de élőben azért mégis jobb :-) Igazi szépasszony. A frottír fürdőköpeny alatt izgató fehérnemű (izé, nem fehér volt, de ez mindegy), neccharisnya, stb. várt. A masszázs ebben történik. Jó dumája van a hölgynek, sokat beszélgettünk közben, néha, amikor olyasmiről beszélt, jól fel is hergelte magát (szerencsére nem rajtam vezette le a pipát).
  • Erotikus masszázs:

    Jó masszázs és elég alapos is. Valami olajkeverékkel történt, nem szétszaggatós, de azért érezhetően hatásos volt. Nem maradt ki semmi, talptól nyakig végigmaszott. A karok masszázsakor combközé vette a kezeimet, ez nagyon izgi volt, főleg, hogy jófiúnak kellett maradni. Közben beszélgettünk, érezhetően tesztelt vele, de nem paráztam be tőle :-) Mintegy hetven perc alatt végzett a masszázzsal, nem kapkodott, egészen jól ellazultam a végére.
  • Levezetés:

    Aztán fordulhattam...és itt ért a meglepi, a felső fehérneműrészt szó nélkül levette, és nagyon szép, kerek, álló bimbójú melleket varázsolt elő. A lingam-masszázs alatt nem húzódott el, lehetett simizni ciciket is, popsit is, bár azt azért fedte a maradék fehérnemű. És közben jó volt a kezét érezni, nagyon kellemesen kifacsart, és alapos munkát végzett. Ezután letörölgetett, később, kis pihegés után a talpamat is, nehogy elcsússzak fürdőbe menet. Aztán fürdés (már megbarátkoztam a FÉG-gel), törölközés egy másik kis törölközőbe, öltözés (közben kacérkodott, így lassan öltöztem), távozás előtt ajándék átadása, majd puszik után távoztam. Két óra telt el.
  • Elszámolás:

    Baráti, főleg a bónuszok figyelembevételével (nincs TP, lengített ruházat).
  • Összkép:

    Abszolút pozitív hozzáállás, alapos masszázs, kellemes atmoszféra, csinos szépasszony kellemes cicikkel, két óra gondfelejtés. Csak a törölköző lenne nagyobb :-)
Happy Massage