• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm drága a kedves szavakat, jól esik.
    Az izgató ruciról csak annyit, ha telefonban szólsz hogy valami szexi ruhában vagy fehérneműben várjalak, semmi akadálya, de ahogy írtad óvatos vagyok. :)
    Szívesen látlak máskor is.
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Timi egy korrekt lány, ez mindenben megnyilvánul, így az időpont egyeztetésben is. Kb. 2 órával a találkozó előtt egyeztettünk időpontot. Többször beszéltem vele korábban, eltérő volt, hogy mikor mennyire volt kedves vagy bőbeszédű, egyszer elbűvölően kedves volt, máskor tárgyilagos, korrekt.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel tökéletes, a XIII. ker. egyik központi helye, autóval vagy a környező mellékutcákban vagy a West End-ben érdemes parkolni.
  • Helyszín:

    Szocreál épület nappali + 2 hálószobás lakása, tágas, de kihasználatlan nappalival, kulturált fürdőszobával, két műhellyel: a Timi szobácskája egy pici, matraccal és nagy tükörrel felszerelt, igazi kis kéjbarlang.
  • Lány külseje:

    Meg kell jegyeznem, én maximálisan tudom értékelni a retusálatlan, természetes fotókat, különösen, ha az arc is látszik rajtuk. A Timi képei ilyenek: és tökéletesen megmutatják, milyen helyes kis teremtésről van szó. Amennyire izgató a képeken, legalább annyira az a valóságban. Helyes kis arca van és egy alacsony (azt állítja, hogy 160 cm, az biztos, hogy attól nem magasabb...) és borzasztóan formás kis csaj, gyönyörű, formás, telt keblekkel, karcsú derékkal, tenyérbemászó popsival, baba puncival, selymes, nem szolizott bőrrel. Az egész lány csupa természetesség, olyan, mintha az időbe visszautazva egy osztály- vagy csoporttársadhoz ugranál fel egy pásztorórára... Nagyon izgató teremtés, ráadásul, nagyon természetes jelenség, nincs elszállva, de nem is egy szárnyaszegett madár.
  • Action:

    A legutóbbi találkozónknak volt egy korábbi előzménye. Egy évvel ezelőtt meglátogattam már egyszer, szintén a XIII. ker.-ben, akkor még egy másik lakásban volt, akkor is nagyon tetszett az alakja, de mindketten nagyon rossz napot fogtunk ki, ha jól emlékszem, mindketten másnaposak voltunk, kevés alvás után találkoztunk, az nem volt egy fergeteges találkozó, igaz, példás francialeckében részesítettük egymást, de nem volt az igazi. Azóta is izgatta viszont a fantáziámat, éreztem, hogy az nem az igazi Én-je volt, úgy éreztem, teszek még egy próbát. Nagyon jól döntöttem. Másodjára fergetegeset szeretkeztünk, fel tudott ő is oldódni, jól éreztük magunkat, hosszan kényeztettük egymást, bőven túl is léptük az egy órát, de ez egyikünket sem zavarta különösebben. Timi egy nagyon odaadó lány, akinek esze és lelke is van (igazi Vízöntő), csak akkor nyílik meg, ha érzi a kedvességet, gyengédséget, akkor viszont csodálatosat nyújt. A franciája és a 69 kihagyhatatlan, fantasztikusan csinálja, ráadául, minden szögből borzasztóan izgató a látvány. Timi tkp. minden pózban partner, ahogy finoman mozgatja a csípőjét lovaglás közben, egyenesen felejthetetlen.
  • Elszámolás:

    Korrekt. A szokásos ajándékért IGAZI magas szintű szolgáltatást nyújt. Nagyon megéri.
  • Összkép:

    Timi egy helyes, kedves, korrekt és odaadó kis szextündér, akivel beszélgetni is lehet. Én mindkétszer levetettem vele a szemüvegét, úgy különösen bájos kis arca van. Azt sajnálom, hogy nem hajlandó valami kis izgató alsóneműben fogadni (óvatos), de a lakásban bármit megtesz ez ügyben is a vendég kellemes közérzete érdekében. Biztos, hogy visszamegyek még hozzá. Remélem, ő is elmentette a számom... :-)
Happy Massage