• Sylvi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetést természetesen a beszamolok.com-on láttam még régebben, de most nem volt szükségem rá mivel megvolt már a telefonszáma. Hétfő délután kerestem fel telefonon a kisasszonyt, elsőre sikerrel is jártam, megegyeztünk egy este 7 órás találkozóban. Kedves volt a telefonban, még emlékezett is rám, úgyhogy tényleg könnyen ment a dolog.
  • Megközelítés:

    A helyszín a megszokott, két forgalmasabb 11. kerületi út kereszteződése, 2 percre az egyik ismertebb uszodától. 3 villamos, 2 busz is jár közvetlenül az egyik úton, a megállók 5 percre esnek a lakóparki címtől. Autóval megállni szerintem legegyszerűbben a közeli panelházaknál lehet, ott mindig láttam egy-két szabad helyet jártamban-keltemben. Pontban este 7-kor felhívtam, 20 másodperc múlva már a házban tartottam a lakás felé, pontos volt ő is, nem kellett ácsorognom a kapu előtt.
  • Helyszín:

    A kapuból a lakásba jutni nem faék egyszerűségű, de szerintem Patrícia útmutatásait követve könnyen mehet, én mivel már sokszor tettem tiszteletem itt, nekem már becsukott szemmel sem jelentene kihívást. :) A lakás maga rendezett, egy nappalival egybenyitott előszobába lép be az ember, a lakás maga tágasnak mondható. A hálószoba nagyon hangulatos, romantikus félhomályt ad a kis éjjeli lámpa fénye, a hideg miatti megnövekedett ruhamennyiséget székre lehet letenni. Az ágy valamilyen kinyitható típus, két ember kellemesen elfér rajta, egyetlen negatívuma, hogy középen egy kicsit keményebb az illesztésnél, de nem hiszen hogy sérülést tudna okozni. :) A fürdőszoba rendezett, tiszta mint a lakás többi része, több fajta és illatú tusfürdő, kád zuhanyfüggönnyel ellátva, a kilépő tiszta és nem volt vizes ottjártamkor. A törölköző kellően nagy, nedvszívó és tiszta. Szájvíz és kézmosó folyékony szappan is rendelkezésre áll a tisztálkodáshoz.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel, bár ezeken nem látszanak a tetkók. Aki szereti ha van a nőkön mit fogni (mint én is), annak nem kell csalódnia, emellett bőre kellően feszes is. Patrícia "egyben van", sehol nincs túl kevés vagy túl sok rajta, éppen ezért egész lénye számomra nagyon természetesnek jön le. Bár én nem vagyok annyira oda a szőke hajszínért, nála ezt nem is veszem észre, valahogy illik is hozzá. A mostani találkozónk során egy nagyon rövid szoknyát és hozzá tartózó melltartót viselt, amolyan fürdőruhás stílusút, szerintem csini volt benne. :)
  • Action:

    Megérkezésem után egy kellemes csevejjel kezdődött találkozónk, megbeszéltük mi történt velünk másfél hét alatt, szinte ott folytattuk, ahol a múltkor abba hagytuk. Kötetlenül lehet vele társalogni, még a kissé sajátságos humoromra is vevő volt. :) Miután kibeszéltük magunkat, elmentem fürdeni, visszatértemkor megbeszéltük a programot, amit én kezdtem el, irányába való kényeztetéssel. Remekül reagált rá, különösen az általam már sokat dicsért mellbimbók, majd innen letévedtem a köldökén keresztül vonzó kelyhéhez. A finom illatok és ízek varázsában beleadtam mindent, aminek köszönhetően neki is élvezetessé vált találkánk. Majd fordult a kocka, én kerültem a célpontba, egy kellemes NF képében, pont úgy ahogy szeretem: kéz és száj harmóniája okozza a legnagyobb élményt nekem, de mint múltkor is hangsúlyoztam, biztos hogy lehet más formáját is kérni a kivitelezésnek. Pár perc után nem bírtam tovább, kértem egy védőfelszerelést, majd jöhetett a popsi. Mivel nem vagyok ebben a dologban járatos, ezért hagytam hogy Patrícia irányítsa a dolgokat, csupán a pozitúrát gondoltam ki én, ez pedig a lovacska volt. Az újszerű élmények és nagyfokú felizgultságomnak hamar meg is lett a gyümölcse, így véget is ért az első felvonás. Egy újabb remek beszélgetést folytattunk le, kortyolgatva egy kis üdítőt, majd amikor már kellően tettrekésznek éreztem magam, nekivágtunk a második résznek is, bár nem reméltem hogy menni fog, mert eddig még soha sem sikerült a dupla produkció nekem. Egy kis NF-fel nyitott, ami meghozta kedvemet a folytatáshoz, ekkor kértem hogy forduljunk 69-es pozitúrába, ami megint sokat dobott a libidómon, érezni finom illatát és ízlelni testének zamatát felemelő volt. Ezután a védőfólia felhelyezését követően papás-mamás következett, ahol is utolért a második beteljesedés. Ki tudta belőlem azt hozni, amiről azt hittem nincs is meg bennem, amiért végtelenül hálás vagyok neki. Itt fontos még megjegyeznem, hogy 1 óra 20 percnél mentem el fürödni, bruttó másfél órát töltöttem vele az előre megbeszélt 1 óra helyett, de egyszer sem említett időt, csak és kizárólag rám figyelt, valamint a megbeszélt letétemény is az 1 órának megfelelő volt, úgyhogy semmi TP-t vagy lehúzást nem tapasztaltam.
  • Elszámolás:

    A budapesti átlag, de így, hogy jóval többet maradtam mindenféle plusz költség nélkül, valamint rengeteg az alap lehetőség nála, nagyon korrekt szerintem. Én mindig lerakom a szekrényre előre amit ilyenkor szokás, távozásom előtt 2 perccel lett elmozdítva onnan, majd kaptam vissza a megfelelő visszajárót.
  • Összkép:

    Már az első találkozó után tudtam, egy nekem való hercegnővel hozott össze a Jósors. Ez az érzés a második alkalom után megerősödött bennem. Remekül érzem magam a társaságában, egy nagyon kedvelhető, és tisztelhető nőt ismertem meg személyében. Ha kellő megbecsülést és kedvességet kap, viszonozni fogja ezeket, és remek találkozókkal örvendezteti meg a fáradt vándorokat.
Happy Massage