• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága szántóvetőm!

    Nagyon örültem, hogy találkoztunk és együtt lehettünk.
    Igen élveztem ahogyan éppen "kínlódsz" de ez hozzá jár. Ezt hívják kellemes kínnak. :)
    Rájöttél a kis titokra, hogy mitől mentem el - de nem a lakásból - ami fantasztikus volt számomra.
    Összképben amit említettél nagyon szépen köszönöm és nagyon jól esett amit írtál. Örültem, hogy mindennel meg voltál elégedve.
    Szeretek adni és kapni is. :)
    Mégegyszer szeretném megköszönni a csodás időt amikor együtt voltunk és várlak vissza sok szeretettel és "kínnal".
    Puszillak
    Alexa baba

  • Egyeztetés:

    Sokszor van dolgom itt a kerületben,és sajnos az egyik kis kedvencem épp nem teljesített szolgálatot,őt pedig már nagyon rég sasoltam az oldalon. Így gondoltam egy merészet,és próba szerencse alapon felhívtam,mákom volt mert felvette,és aranyos kedves hangon kímerítő tájékoztatást kaptam mindenről,nem sokkal később már landoltam is nála.
  • Megközelítés:

    Minden nagyon pöpecc,mert parkolás is könnyen megoldható szinte a ház előtt,de a villamos is ott tesz le.Nem kel évekig vadászni,hogy megtaláld a házat.
  • Helyszín:

    Átlagos panel,annak minden előnyével,és hátrányával,de maga a lakás nagyon kis hangulatos.Külön tettszett,hogy az előszobában a világítás a földön van,halál jó hangulatot teremteve így. A fürdő is teljesen ok,zuhanyzó van,rengeteg tusfürdő,kényelmes törölköző,és ott is mécses teszi meg a kellemes hatást,ami az egész kecónál jellemző a nagy tisztaságot is beleértve.
  • Lány külseje:

    A képek nem adják vissza amilyen ő valójában,gyönyörű magas lány elképesztő hosszú combokkal,átütő mosollyal és irtó szexi cuccban fogadott amitől még a lélegzetem is elakadt. Az is előnyére vált,hogy nem öt tonna vakolat van az arcán,hanem csak annyi ami kiemeli minden szépségét.
  • Erotikus masszázs:

    Megbeszéltük,hogy mi jót várnék tőle,és utána irány a zuhany,majd vissza a szobába,ahol már ruci nélkül várt.Hát nem sok kellett,hogy magamra ne húzzam az biztos,de más is alig bírná ki szerintem:) A masszázs az padon történik,és a bokámtól indult,és nagy örömömre szolgált,hogy bizony neki erős kezei vannak,de figyelembe veszi mennyi kínt bírsz elviselni:) Szakszerű mozdulatokkal dolgozott végig egészen a nyakamig,a kényes pontokra különösen odafigyelve,bár olajjal történik szerencsére nagy választék van abból is,így nem kellett beparáznom,hogy otthon lebukok,egy esetleges pacsulitól.Közben kellemesen elbeszélgettünk,bár a kezem,és a gondolataim azért néha elkalandoztak,alig vártam a folytatást,hiszen mondjuk meg őszintén ez szokta feltenni az i-re a pontot:)
  • Levezetés:

    A szobában szerencsére nem csak masszágy van hanem kényelmes heverő is ahol kedvére bűnözhet az ember fia,mi is kötöttünk ki:)Itt már bőven volt alkalmam feltérképezni tutkó kis testét,mindennel ami tőlem tellett,miközben ő is rendesen kitett magárt,hát ahogy végig siklott rajtam,már imádkoztam,nehogy most ugorjon ki belőlem a kései mikulás,de sikerült gyorsan visszaküldenem:) A kényeztetésemre nagyon jól reagált,főleg a punci kényeztetésnél,amit halk sóhajokkal nyugtázott,és valamilyen oknál fogva rájöttem mikor ment el,de nem a lakásból:) Nagyon hálásan fogadta,majd kaptam tőle egy nagyon jó kis francia nyelvleckét,de nem a kapkodós fajtából hanem szerintem még élvezte is a kínlódásomat,mikor már nem bírtam tovább jó nagy durranás lett a dologból ami a szájában kötött ki,és semmi nyekergés nem volt részéről. Kedvesen ellátott,és még egy kis ideig kellemesen eldumcsiztunk, abszolút nem sietett sehova,viszont nekem már húznom kellett sajnos,mert még dolgom volt.Fürdés után az ajándék osztás következett,aminek nagyon örült,kedves szavak,és puszi kíséretében távozás.
  • Elszámolás:

    Annyi mint a telefonban,és a szolgáltatás minőségéhez korrekt.
  • Összkép:

    Nagyon szép kedves leányzót ismerhettem meg benne aki ért is a szakmájához nem csak imitálja dolgokat,de szerintem aki olvassa a többi beszijét az is rájön magától pont ezért választottam,és nem kellett csalódnom. Mindenkinek ajánlom aki a szépség mellett még jól is akarja magát érezni,itt megkapja. Drága Alexa,le a kalappal előtted,és mindent nagyon köszönök neked még egyszer!:)
Happy Massage