• shilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el könnyen Ő vette fel a telefont, minden kérdésre kaptam választ azonnal és egyeztettünk időpontot amikorra szerettem volna.
  • Megközelítés:

    Allee környéke, parkolás Allee-ben 2 óra ingyenes és kényelmes, Bkv-val is jól megközelíthető, Gps (Tom-Tom program) pontosan odavezet, a házszámot az Alle-hoz való megérkezéskor kaptam meg, cim könnyen megtalálható, bejutás diszkrét és könnyű
  • Helyszín:

    A lakás egy igazi izléses, értelmes nő lakása, szépen berendezve. A baldachinos ágyat külön kiemelném, már a látványa is igéző:) Tisztaság hibátlan, tusfürdő Baba tusfürdő, szájvíz van , minden szép és jó.
  • Lány külseje:

    Amikor először megláttam Shillat, meglepődtem egy pillanatra. A kiírt életkormál jóval fiatalabb, nagyon szép, de visszafogott, mondhatni ártatlan nőt láttam aki nagyon kedvesen viselkedett, egyszerű de izléses ruhát viselt, és szemüveget. Olyan kis édes benne:) Aztán egyszer csak, miközben fürödtem, a képeknek tökéletesen megfelelő, kacér szeretővé változott. Csodajó meglepetés:)))
  • Action:

    Már első alkalommal is barátnősen ért hozzám, a mosolya, csókja élvezettel töltött el, Igazi ölelkezős előjáték közben megszabadítottam fehérneműjétől, amit ő is örömmel vett:) Kicsit kényeztettem csodaszép kebleit, majd délre vettem az irányt ahol újabb szépséget találtam kényeztetésre várva. Ekkor már nem bírtam magammal, érezem hogy készen áll, köpenykét kértem és papás-mamás pózban lett az enyém. Ekkor is simogatott, rám figyelt, csókolóztunk ölelkeztünk, és nekem végem lett. Lehengerlő élmény volt. Tisztálkodás után pihenésképpen a karomba zártam, simogattam beszélgettünk, és már újra mocorgott a lábam között valami:) Ruhácska, és Shilla már rajta is ült, csodajól mozgott, majd kutyus póz és papás mamás ujra, de második lövésre nem futotta az erőmből, és az időből is kiszaladtunk. Nagyon jó volt az eltöltött idő, bár kaptam egy kis mosolygós dorgálást, hogy több időt is tölthettem volna délen:)) Ezzel vége is volt az első alkalomnak, fürdés, hosszas búcsú, és haza.
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszéltek szerint, előszőr jártam nála előre kérte (ez szerintem természetes).
  • Összkép:

    Nagyon kedves és értelmes nő, igazán barátnős érzést ad, odaadó és beszélgetni is lehet vele. Nagyon jó volt a vele töltött idő minden szempontból, én biztos hogy még sokszor fel fogom keresni
Happy Massage