• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Szia Drága!

    örülök, hogy ismételten jól érezted Magad az érzés kölcsönös volt. Egyáltalán nem haragszom Rád, hogy nem nagyon maradt időnk beszélgetni legközelebb majd bepótoljuk.
    Csók Dóri

  • Egyeztetés:

    Már terveztem a találkát, ez a második, így még könnyebb volt!
  • Megközelítés:

    Őrstől a harmadik Troli megálló, nem is megyek autóval, mert jó a közlekedés!
  • Helyszín:

    A lakás kisebb panel, szépen berendezve, másodszorra még kevésbé érdekelt, mint elsőre.
  • Lány külseje:

    Legalább olyan szép, mint először volt. Szexuális kisugárzás: életveszélyes! A haj még egy picivel rövidebb, a tarkót szabadon hagyja, a szép formájú fejet látni engedi! A combok és a vádlik, az egyik legszebb, nem csak rajta, hanem amilyenekkel találkoztam!
  • Action:

    Laza, barátnős fogadtatás: egy fehér ing és fekete fehérnemű volt rajta. Belépve a lakásba egyből lesmárolt, majd beült egy viszonylag magas fonott karosszékbe, vadul csókolóztunk és közbe vetkőztettük (majdnem tépte) a másikat. Miközben csókoltam, én is ott szeretgettem ahol értem, leértem a puncikához és a bugyit félrehúzva a székben kényeztettem, amíg el nem ment. Gyorsan elrohantam fürdeni (fő a higiénia, ő már előtte lefürdött), addig az ágyon heverészett, épp oly szenvedélyesen folytattuk, ahogy elkezdtük, majd 69-be fordultunk. Időnként egészen mélyen bevette a cerkámat, jó hosszú francia volt és iszonyatosan jól esett. Felhúzta a lábaimat és a szerszám környékét is kezelésbe vette, de én is körbejártam a muffját, és a kedvenceimet a szép és épp kelően sportos combokat, ahol már legtöbb lánynak véget ér, neki még ott is folytatódik, feltűnően jó lábai vannak. Gyors gumihúzás jött, ahogy igyekezetében kifeszítette és elengedte, csattant is a farkamon az óvszer, de nem fájt, annyira felajzott, ha korbáccsal ütnek, lehet, azt se érzem. Előröl kezdtük, de valami leírhatatlan érzéssel, egyre szélesebb terpeszben és egyre kéjesebb hangok kíséretében. Éreztem, amikor a farkam belül hozzáér az érzékenyebb részekhez, szinte a gyönyör önti el, így csináltuk elég soká, de hirtelen ötlettől vezérelten, rám ült meglovagolni, változatosan, minden szögből, ritmusosan és kissé bevadulva is, már nem bírta tovább és katapultált. Átöleltem magamhoz húztam és puszilgattam. Pici pihi után visszafordultunk misszionáriusba, de nemsokára megfordult és isteni hátsóját kínálta fel, őrülten jó volt nézni, a dugattyúkénk működő punit, ahogy húsos rész a makkom körbefogja, előre, hátra mozgok benne, kapaszkodtam a jó formájú hátsójába, gyömöszöltem, húztam magamra. Elég hangosan, irdatlan nagyot élveztem. Pihenés képen, az ölébe fektetett, és gyengéden a vállamat masszírozta, közbe dumáltunk.
  • Elszámolás:

    Pont az átlag, de az élmény még is magasan az átlag felett!
  • Összkép:

    Most is igazán jól éreztem magam, mint az eső alkalommal, amikor is olyan volt, mintha felugrottam volna a szexre éhes barátnőmhöz!. Beszélgetni is jó vele, bár erre most sem maradt túl sok idő. E miatt pedig meg nem haragszom rá!!!
Happy Massage