• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az időpontot itt az oldalon egyeztettük, aztán felhívtam telefonon a cím miatt. Szimpatikus volt a hangja is. 1órán belüli időpontot össze is tudtunk hozni.
  • Megközelítés:

    Rendkívül egyszerű a megközelítés, ám arra felhívnám a figyelmet, bár ő magától mondta a megközelítést - lehet találkozott már a problémával - a google maps rosszul adja meg a helyet. Ő felhívta rá a figyelmem,hogy hol van. Egy pesti igen hosszú úton kerületekkel arrébb küldött volna a maps. Szerencsére Timi rendesen tájékoztatott.
  • Helyszín:

    Könnyű volt parkolnom, bár tartottam tőle valamelyest. Hétköznap fizetős szakasz, én 7végén látogattam meg, szal engem nem érintett a dolog. A lakás 1 régi bérházban van. Ennek megfelelő a helyszín, semmi extra de megvan benne minden ami kell. A fürdő is kellőképp tiszta. A baszoba komfortos. Hőlégfúvót használ, h ne fagyjanak le a kis lábujjacskák :) Ja, és ami hatalmas pozitívum nem szól vmi trágya rádió, vagy vmi a helyzethez nem illő CD. Imádtam a csöndet, lehet egymásra és önmagunkra is figyelni.
  • Lány külseje:

    Első pillantásra kicsit meglepődtem, nagyon vékony lány. Nem mintha a képei mást tükröznének. Ettől függetlenül a cicijei elég nagyok, és a popsija is formás.
  • Action:

    1 órára jelentkeztem be, de mivel lassan megyek el és 2szer egymás után még nehezebben fél órára maradtam csak, remélve hogy összehozzuk legalább 1szer. Meg sem botránkozott,hogy fél órára maradok, már ez nagyon szimpatikus volt. Pedig jogos lett volna részéről akár a felháborodás is, de semmi jelét nem adta. Nagyon ügyesen franciázik, sok lány nem tud, ami a halálom, ezzel foglalkoznak mégsem értenek hozzá. Ő beveszi rendesen, nyalogatással próbálkozott az elején, gondolom van akinek ez jön be, de hamar áttereltem olyan mederbe ami nekem jön be, jól csinálja. Ezután misszionáriusban, oldalról, meg hátulról is csináltuk ,végül ez utóbbi pózban mentem el. Az akciót akár a falra feltett tükrökből is lehet figyelni.
  • Elszámolás:

    Teljesen átlagos a tiszteletdíj mértéke.
  • Összkép:

    Mikor távozóban voltam, kicsit sajnáltam, hogy nem maradtam végülis 1 órát. De elmentem, jól éreztem magam vele. Halk sóhajai a szex közben pont elég hitelesek voltak. Valahogy 1 teljesen önfeledt dolognak éreztem. Ajánlott a hölgy.
Happy Massage