• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Kedves Ningal!
    Hát nagyon szépen köszönöm,ezt a kedves beszámolót!Én is nagyon jól éreztem magam,egy nagyon kedves embert ismerhettem meg személyedben.Remélem mihamarabb újra találkozunk!Csók Patricia

  • Egyeztetés:

    Az oldalon találtam erre a tündérkére, rögtön megtetszett a sok lehetőség, és közeli születésnapom alkalmával úgy gondoltam, mi lehetne jobb ajándék számomra, mint egy kellemesen eltöltött óra egy számomra vonzó lánnyal. Telefonon egyeztettünk tegnap este, elsőre el tudtam érni, és bár borzalmasan rossz vagyok az ilyen dolgok megbeszélésében, azonnal sikerült egyeztetni egy találkozót ma este 7 órára. Mindenre készségesen válaszolt, feltett kérdéseimre korrekt tájékoztatást kaptam.
  • Megközelítés:

    Két nagyobb budai út kereszteződésénél található a ház, ebből az egyik úton van egy uszoda is. Mivel ismertem a címet, mert párszor már jártam ott, könnyen megközelítettem, de könnyen azonosítható a lakópark épülete. 3 villamos, 2 busz és egy éjszakai busz jár az úton, 5 percen belül vannak a megfelelő megállók, így senkinek nem okozhat gondot a megközelítés tömegközlekedéssel. Autóval konkrétan a ház előtt szerintem nagyon nehéz megállni, de akár a közeli utcákban, vagy a környező panelépületek melletti parkolókban sikerrel lehet járni. Én 3 perccel korábban érkeztem, telefonon jeleztem ottlétemet, 3 perc türelmet kért, majd a kaputelefon segítségével egyből be is jutottam szinte pontosan 19 órakor.
  • Helyszín:

    Kicsit nehezebb a konkrét lakáshoz eljutni a kapuból, de mivel tudtam hova megyek, ez nekem könnyen ment, alapszabályként mindig jobbra kell fordulni, akkor nem lehet elrontani. :) A lakás szép belülről, otthonos hangulatot árasztott nekem, tágas nappali, a cselekmény helyszínéül szolgáló szobában is el lehet férni, van szék a ruhák tárolására, meleg fényű kislámpa szolgáltatja a hangulatvilágítást, gyertyák égnek, a szekrényen, nekem nagyon bejött. Az ágy talán egy szétnyitható fajta (sajnos nem értek a bútorokhoz :)), 2-en kényelmesen elfértünk rajta, és külön tetszett hogy volt szőnyeg is a padlón. (kinek mi számít ugye) A fürdőben kád+zuhanyfüggöny, kilépő van előtte, nem tocsogott a víztől, kellemes volt rálépni. Törülközőből egy átlagos méretűt kaptam, tiszta volt és nem maradtam vizes a használata után. Tusfürdőből 5-7 különböző közül lehet választani, a szájvíz sok kis kis műanyag pohárkával várja a használatot, valamint kezet is tudsz mosni folyékony szappannal. Mindenhol renddel és tisztasággal találkoztam.
  • Lány külseje:

    A képeken ő szerepel, csak tetkók nélkül, Valamint annyi még a változás, hogy most a hajtövektől egy kb. 10 centiméteres sávban feketére van festve a haja. (biztos van erre valami fodrász szakkifejezés, sajnos én nem tudom jobban leírni) Azért is tetszett meg a képek és az adatlap alapján, mert van mit rajta fogni, kellemesen csalódtam is, pont az ilyen tipust szeretem. Aki nádszál derekú királylánnyal szeretne találkozni, annak másfelé kell irányítani a hajóvitorláját, mert nem ezt a kikötőt keresi. Az arca kedves, megérkeztemkor egy melltartóban és egy bugyiban fogadott, ami a későbbiek során lekerült róla természetesen. Az egész lány teljesen természetes volt, nem éreztem rajta semmi művit, csak hogy önmagát hozza, ami nagyon bejött nekem.
  • Action:

    Na igen, a lényeg. Megérkezésem után 5 perccel már nyoma sem volt korábbi izgalmamnak a találkozó kapcsán, mert úgy tudtunk beszélni egymással, mintha nem is most találkoztunk volna elsőre. Valahogy sugárzott belőle a természetesség, egyből szót értettünk egymással, gördülékenyen ment a társalgás, nem volt feszengés, vagy kínos csend. Meg is kínált egy kis ásványvízzel, de nekem még maradt a hozott teámból, úgyhogy nem éltem a lehetőséggel, de a gesztust értékeltem. Egy kis locsi-fecsit követően átvonultunk a hálószobába, leraktam a cuccaim és ruháim nagy részét, valamint a tiszteletem anyagi manifesztációját is, amiről megjegyzem, hogy a találkozó végéig ott is maradt a polc tetején. Elmentem egy gyors zuhira, kilépve a fürdő ajtaján már várt rám, és vissza a tettek mezejére. Megállapodtunk abban, hogy mi az elképzelés, hogy szeretnénk eltölteni az elkövetkező kb. 1 órát. Lehuppantunk az ágyra, én lefeküdtem ő pedig apró puszikkal a nyakamon kezdte izgatásomat, majd áttért férfiasságom kényeztetésére. Ugyan sokan nem szeretik, ha a kezét is használja ehhez a partner, de én meg pont hogy így érzem jól magam, de szerintem meg lehet vele beszélni, hogy milyen módon okozzon örömöt. Kellemes, nem túl erős, nem túl gyenge, pont jó kényeztetést kaptam, nagyon élveztem. Közben én is elkezdtem simogatni a testét, amikor ezt észrevette, úgy helyezkedett hogy a kiszemelt területet jobban elérjem, mondhatni a kezem alá dolgozott. Egyik kedvenc testrészem a mellbimbója lett, hihetetlenül jól reagál az érintésre, egyből megkeményedik, élvezet vele foglalkozni. Pár perc után éreztem, hogy itt az én időm, forduljanak a szerepek. Hanyatt feküdt, én csókolgattam a nyakát, majd az isteni melleivel folytattam. (azok a bimbók!) Lejjebb kalandozva egy finom illatú és ízű kelyhet nyalhattam, ami úgy tűnt élvezetes számára, combjaival fejemet szorítva adta tudtomra hogy örült a kényeztetésnek. Nagyon megéri vele is foglalkozni, mert meghálálja a kedvességet. Ezek után ismét én voltam a soron, amit rövid idő után egy védőfelszerelés igénylésével folytatódott. Papás-mamás következett, kellemesen meleg és szűk szentélyével hamar célhoz is juttatott. Mivel nekem csak egy golyóval felszerelt a puskám, és az utána következő kis dumálás sem tud rajta segíteni, ezért már más behatolás nem történt, de egy 69-es formációval vigasztalódhattam a saját hibámon. Mindent bevetett hogy esetleg összejöjjön egy második lehetőség, testi adottságaim ennek gátat szabnak, de nagyon élveztem a testének minden érintését, egyáltalán nem voltam csalódott. Még egy nagy pozitívum a végére is jutott, konkrétan én figyelmeztettem Őt, hogy már bőven kicsúsztunk az 1 órás intervallumból, szóval semmilyen TP vagy akár csak órára pillantás nem volt részéről, kb 15 perccel lett kitolva az időnk, és még fürödtem is utána.
  • Elszámolás:

    Ennyi lehetőséggel nagyon korrekt az elszámolás, (budapesti átlag) főleg hogy nagyon jól is éreztem magam.
  • Összkép:

    Komolyan mondom mosolyogva sétáltam haza felé, annyira feldobott a Patríciával való találkozás. Nekem az egész lénye bejött, valahogy olyan szomszéd lány érzésem volt utána. Mindenképpen tudom ajánlani azoknak, akik szeretik azokat a lányokat, akiken van mit fogni, és tudnak partnerként tekinteni a másik félre, mert úgy érzem, akkor Ő is rengeteget tud adni magából. Köszönöm neki ezt a csodás élményt, és azon leszek, hogy minnél előbb sikerüljön összehoznom vele egy újabb nagyszerű órácskát.
Happy Massage