• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Navym!

    Szeretném megköszönni, hogy felkeltettem érdeklődésedet, előbb itt beszélgettünk majd sikerült egyeztetnünk egy időpontot és már élőben is sikerült ezt megtennünk.
    "A ritka szövésű kezeslábas szerű valamibe" ez nagyon jópofa név egy ilyen rucinak, bár eredeti neve: cicaruha vagy harisnyaroveráll. De ez a megnevezés jobban tetszik; maradok ennél. :)

    A Veled eltöltött idő, hmmmm nagyon finom volt és jól éreztem magam az elejétől a végéig.
    Személyedben egy nagyon kedves, odafigyelő, jó beszélgetőtársat fedeztem fel.

    Remélem még találkozunk és együtt ehetjük meg a kedvencénket! Az lesz csak az igazán nagy durranás! :)

    Puszillak és vigyázz magadra amíg nem találkozunk.

    Alexa baba

  • Egyeztetés:

    Egyszer csak gondoltam egyet és felhívtam. Már egy ideje foglalkoztatott a gondolat, hogy meglátogatom és egy hetes stresszes napi 14-18 órai munka után rászántam magam. Felhívtam és kedvesen tájékoztatott az ilyenkor szokásos dolgokról, egyeztettük másnapra az időpontot és ezt online meg is erősítettem.
  • Megközelítés:

    A cím egy XI. kerületi forgalmas úton található ahol villamos is közlekedik a ház előtt. Gps a kapuig visz, pakolási lehetőség van, de ha mégsem, akkor a másik oldalon akad bőven napközben.
  • Helyszín:

    Tipikus panel, de semmi kirívó. A lakás is az ismert panel variációk egyike, de lakályosan van berendezve. Ami tetszett, hogy a fürdőszobában nem kád van, hanem már zuhanyzó. Kielégítő a tusfürdő választék a kapott törülközők puha, illatosak. A szobában szobainas a ruháknak, masszázságy, heverő a hancúrozáshoz és még néhány bútor. Mindenhol tisztaság, rend. Az előszobát a földön elhelyezett fények világítják meg a fürdőszobában mécsesek biztosítják a kellemes hangulatot.
  • Lány külseje:

    Minimális smink, kedves mosoly és sexi megjelenés, ami elém tárult ajtónyitáskor. Forró puszival és kellemes illattal fogadott és invitált beljebb. Alexa az első lány, akit lényeges magasság különbséggel látogattam meg, de ez egy pillanatra sem volt zavaró. A ritka szövésű kezeslábas szerű valamibe bújtatott teste lenyűgözött és vágytam már, hogy kölcsönösen egymás kezei közé kerüljünk.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőszobából visszatérve pőrén fogadott és meg kellett, hogy simogassam, öleljem, érezzem haja illatát. Megkérdezte milyen erősen szeretném és elkezdett bokától felfelé haladva masszírozni. Erős szakszerű mozdulatokkal minden porcikámat átgyúrva jutott a tarkómig. Közben beszélgettünk és sűrűn legeltette szemeimet a tükrön, hogy Alexa vonzó testét láthassam. Amikor tehettem megsimogattam amit szívesen fogadott és kedvesen mosolygott.
  • Levezetés:

    A levezetéshez átfeküdtünk a heverőre és kellemes hangulatban kezdtük egymás testének simogatását, cirógatását. Csókok, puszik özönével leptem el testét a kebleknél hosszabban elidőzve és amikor öléhez értem úgy belefeledkeztem, mint kiscica a tejfölös bödönbe. Addig nyaltam érzékeny, illatos punciját, míg combjait összeszorítva, halk sóhajok közepette el nem elvezett. Lenyugvása után fordítottunk és Ő kezdett el kényeztetni a francia nyelv minden szépségével, fortélyával. Majd 69-be fordultunk és tovább barangoltunk az élvezetek birodalmában. Mindent nagyon élvezetesen jól csinált, máskor ennyitől kétszer is elmentem volna, de Bors őrmesterem, noha állt mint a cövek, csak nem akarta a várt kielégülésem. Biztatott, pózt váltottunk, kézzel rásegített, de az eredmény elmaradt.
  • Elszámolás:

    Teljesem korrekt. Ez egy mindenben nem szokványos találkozó volt, mert a hozott meglepetést is az elszámoláskor adtam át, aminek szívből örült.
  • Összkép:

    Csak jót tudok mondani, mindenben a vendég megelégedésére törekszik és kiváló partner.
Happy Massage