• Misty

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyik délelőtt negyed tizenegykor hívtam és tizenegyre fogadni tudott, jó volt, mert délután már melóznom kellett.
  • Megközelítés:

    Dózsa György út és Thököly út sarkához közel, a közlekedés jó, parkolás már nehezebb.
  • Helyszín:

    Új építésű háztömb, modern kégli, nekem tökéletesen megfelelt. Higiénia, felszerelés, ágy teljesen jó!
  • Lány külseje:

    Olyan, mint a képeken! Az életben kedvesebb, barátságosabb kisugárzása van. Nem annyira fotogén alkat, illetve lehetne jobb képeket is készíteni róla! Aki a tinis, vékony lányokat kedveli, annak biztos jó választás!
  • Action:

    A képeken is látható barack színű rucikában fogadott. Fürdés után kis csók, de már magától kezdte ledobálni a ruháit, először a felsőt és a melltartót. Szóba került a mell méret, mire mondta, az övét kicsinek tarja, de én hiába mondtam nekem épp így jó, nem lehet egy nőt se meggyőzni, ha ők nem elégedettek vele. Lekeveredtünk az ágyra, majd ráfordult a bránerre és élvezettel dolgozott rajta, aztán hatvankilenc és nemsokára már alig bírt magával. Kérés nélkül fel is rakta a gumit és nemsokára még jobban érezte magát, ekkor még előröl nyomtam. Utána felpattant a nyeregbe, egy közepesen hosszú vágta után hátulról kérte az ágyon, egy-két féle variációban. Majd előröl és újra hátulról (közbe húzott magához és paskolgatott), de akkor már az ágy széléről, előröl, addigra már jól elhúzott, egyenlíteni akartam. Meg is kérdezte, hogy szeretném, erre mondom, legyen, ahogy te, mire ő még egyszer nyeregbe pattant. Neki újra jó esett, de aztán még egy hosszabb, igen változatos francia (szinte ö követelte ki, hogy egyre csak toljam a fejét a farkamra kézzel is dolgozva, veregetve a farkam a szájához, inkább a pornós felé húzott a filing) után se tudtam magam megadni. Az idő vége felé közeledve én már majdnem feladni készültem, de ő még egyszer új gumit húzott és előröl belehúzva szépítettem. Úgy eltelt az idő, hogy már csak egy rövidke fürdésre maradt időm, búcsúzásul megcsókolt és utamra engedett!
  • Elszámolás:

    Épp az átlag, de mivel szinte minden az alapban, egész kedvezőnek mondható!
  • Összkép:

    Végig aktív, kedves, odaadó volt, mindvégig a kívánságaimat figyelte, de ugyanakkor ő is végig élvezte az eseményeket! Olyan barátnős, pornós hangulatot hoztunk ki a találkozóból! Egy kis negatívumot meg kell említenem, valamilyen krémmel bekente (nem előttem, már úgy várt a fürdésem után) a puncit, franciánál nem volt annyira élvezetes!
Happy Massage