• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Drága Hmoore!

    Köszönöm szépen a beszit örömmel olvastam soraidat. Nem csak Te érezted jól Magad én is jó volt Veled lenni, azért is mondtam, hogy remélem fogunk még találkozni.
    Mindent köszönök és remélem nem kell sokáig várnom, hogy csókolózzunk újra egy jót.
    Addig is csók Dóri :-)

  • Egyeztetés:

    Előző este megbeszéltük a másnap délelőtt negyed 11-et. Csak röviden felvázolta a lehetőségeket.
  • Megközelítés:

    Az Örs vezér tértől 2-3 megálló trolival. Érdekes nevű park, valójában zsákutca.
  • Helyszín:

    Tipikus panel, mikor beléptem nagyon ismerős volt a környezet, egy komolyabb barátnőm lakott a következő házban, aminek a lépcsőháza épp így nézett ki. A lakás ehhez képest szépen berendezve, nekem teljesen megfelelt, de a környezet Dóri személyéhez képest alulbecsült!
  • Lány külseje:

    Kinyitotta az ajtót, beléptem és még az ajtó mögött volt, vajon az arca milyen lesz és nagyon tetszett. Egy laza csókkal üdvözölt, de már én is mosolyogtam, nagyon jó volt rá nézni. Írtóra tetszett a rövid szőke haj, a gyönyörű szemeivel. Nagyon finom volt, még napokkal később is simogatnám a képzeletbeli testének az összes négyzetcentiméterét!
  • Action:

    Megkérdezte mennyit maradok, akarok e csókolózni, én erre, hát még hogy, nagyon bejött Dóri, és a csókja, nagyon ott van. Gyors fürdés, ö az egyik karosszékben ült kezében pohárral, első pillanatra azt hittem viszkit iszik, de mondta csak víz. Engem is megkínált, koccintottunk, mellé próbáltam kerülni, mire megkérdezte félsz? Mondom nem, és már abban a pillanatba egymásnak is estünk, ott a székben, de aztán gyorsan fel az ágyra. Az események tovább pörögtek, melltartó le, csók (nekem ez a CSÓK!). Én térdeltem, ő franciázott, felülről simogattam a szép kerek popsit, aztán bugyi le és mellek után gyorsan lent is voltam a puncinál és fordított állásból (ilyet nem is nagyon szoktam, de most olyan gyorsan, spontán jöttek az események, semmit nem akartam variálni) lefetyeltem. Egyre jobb lett neki, míg végül elég hamar sikert értem el nála. Utána lefektetett, a franciája az pont olyan, mint amit én szeretek, épp csak egy kevés kéz, ráköp, de nem a tövére és a golyókra (mint már írtam ezelőtt egyik beszámolómnál), érzéssel, puszilgatja, szeretgeti, élvezettel csinálja. Beleül, csókol, előrehajol, hátrahajol, teljesen hátrahajol, gyorsít, lassít, megfogja a fejem magához húzza és így guggolva jár föl alá rajtam, megint csókol, és már nem birok magammal! Úgy ahogy voltunk, olyan könnyed mozdulattal átfordulunk. Ahogy bírom, reszelem, és nézem az arcát, látom rajta, hogy szereti, élvezi, súgja a fülembe még, ne hagyd abba és így tovább…..Majd később alig hallhatóan a fülembe mondja: már közel van , nem bírja tovább( én éreztem nekem még kell idő) ezért belelehelem a fülébe: ahogy neked jól esik, és jól esett neki! De nekem még jobban eset rá nézni, kis nyugi után még rátettem egy lapáttal, gyorsítottam, pár perc után én is elsütöttem a fegyverem. Pici pihi, majd letisztogattuk a szerszámot. Hanyatt döntött és a fejem alá párnát tett. Ő a lábaim közé térdelt, lábaim az övére helyezte és elkezdte krémmel masszírozni őket. Először az egyiket a másik után, (még rá is kérdeztem, hogy krémes lesz a csini combfix, erre ö, majd kimossa) egyre feljebb ért, én meg megdöbbenve éreztem, hogy újra harckészülté válok…...Később még dumáltuk, jó volt rá nézni, irtóra tetszet a rövid haja, a szemei, de a kedvessége, figyelmessége is jóval kiemelkedik többség közül.
  • Elszámolás:

    Pont az átlag, de Dóri pont nem az átlag, egyedi, különleges!
  • Összkép:

    Nekem nagyon bejött, talán egy kicsit én is neki. Az biztos, hogy végig nagyon jó éreztem magam, nagyon fel tudott izgatni, de ugyanakkor le is tudott lazítani! Búcsúzóul annyit kért, ha arra járok, látogassam meg, ha nem lesz dolgom arra, akkor is szívesen megteszem ezt a kis kitérőt!!!
Happy Massage