• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága fiattalom!

    Szeretném megköszönni, hogy sikerült egy időpontot egyeztetnünk és randizhattunk egyet!
    Beszélgetésünk során pont ilyennek képzeltelek el, ezt veheted bóknak is. :

    Hm..... az a DT, igazán izgalmas volt mindkettőnk számára.

    Sajnos ahogy említetted a randink most nem sikerült hosszúra de bízom benne, hogy lesz hosszabb is a Mélyhangokat ismét megmutathatom Neked.

    Csókollak és ölellek

    Alexa baba

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon a chat-en és privát üzenetekben beszélgettünk már régóta. Valahogy eddig nem adódott úgy, hogy összejöjjön a tali. De ma épp arra volt dolgom amerre Alexa rendel. Másodszorra felvette és úgy megörült nekem, hogy 15 perc múlva mehettem is.
  • Megközelítés:

    Fehérvári út, panel lakótelep, ingyenes parkolással, hely van bőven. BKV is van, megállók 100m-en belül.
  • Helyszín:

    Átlagos panel, fürdő rendben, tusfürdőből elég nagy a kínálat. Kellemes gyertyafényes hangulat a fürdőben is! A szoba pont olyan megnyugtató, hogy kellemesen el lehet lazulni.
  • Lány külseje:

    Alexa nagyon csinos, magas hölgy. Érkezésemkor egy fekete, teljesen áttetsző egybe részes ruha volt rajta és magassarkú cipő. De meglátva a kettőnk közti magasság-különbséget rögtön levette :)
  • Erotikus masszázs:

    Érkezéskor be a szobába, ott gyorsan megszabadultam ruháimtól és el a fürdőbe. Gyors tus, mire bementem Alexa már ott várt a masszázspadon ülve meztelenül.
    Nagyon sok olaj közül választhattam, egy illatmentes mellett döntöttem. Nagyon szakszerűen és kicsit erősen (én kértem így) masszírozott, derekamra és hátamra pont ráfért. Közben beszélgettünk és a falhoz támasztott tükörből néztem ténykedését.
  • Levezetés:

    Mivel összesen csak félórára tudtam maradni (sajnos), kb. 15 perc után áthelyeztük a székhelyünket az ágyra és ott helyeztem magam kényelembe. Alexa mellém dőlt és folytatódott a masszázs, de itt már nem kézzel, hanem a nyelvével és nem a hátamat, hanem a golyókkal kezdve elérkezett a legkedvesebb szervemig :)
    Ténykedésének köszönhetően hadrendbe is álltam.
    Nagyon izgatóan nyalogatta és szopogatta a velem egykorút; és ma valóban DT-s kedvében volt, mert bár nem vagyok hatalmas méretekkel rendelkező, de teljes mértékben eltüntette szájában. Ténykedése nem tartott sokáig, mert a látványtól és a szájának csodás mozdulataitól rövidesen végem lett.
    Hozott törlőkendőt és óvatosan megtörölgetett. Ezután elmentem tusolni, öltözés közben még beszélgettünk kicsit, majd elköszöntünk és távoztam.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, egy picivel megtoldva a szekrény polcán hagytam.
  • Összkép:

    Alexa nagyon kedvesen csak velem foglalkozott, masszázsa szakszerű. Az egész találkozónk maximálisan kielégítőre sikerült :)
Happy Massage