• Amira masszázs

  • Beküldte:
  • Amira masszázs reagálása

    Kedves water meter!
    Őszinte örömmel tölt el,hogy megismerhettelek.
    Elégedettséged,számomra nagyon fontos.Én is úgy látom,Érzéki Találkozónk nagyszerűen alakult,izgalmas és tartalmas volt.
    KÖSZÖNÖM Neked!
    Szívből kívánok részedre további sok-sok Boldogságot az élet minden területén!
    Visszavárlak!
    Csókollak:Amira

  • Egyeztetés:

    Online jelentkeztem be, de miután még soha nem találkoztunk, úgy gondoltam jobb lesz mindkettőnknek ha felhívom. Az esti órákban hívtam, a második próbálkozásomra felvette a telefont Amira. Kedves, kellemes hang fogadott, tulajdonképp csak annyit beszéltünk meg hogy mikor szeretném meglátogatni, és hogy mennyi időre. / az online visszaigazolása nem sikerült / és hát első találkozó megbeszéléséhez szerintem jobb a telefonos egyeztetés.
    Megkaptam a címet és a kapukódot, a megbeszélt randevú napokkal előre volt.
  • Megközelítés:

    Nagyon jó helyen, könnyű megközelíteni, én autóval mentem és szinte a ház előtt parkoltam, a parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    A ház normál régi építésű belvárosi ház, tiszta, rendes, a nyitott függőfolyosó a diszkréciónak nem kedvez, bár én senkivel nem találkoztam míg bejutottam Amira ajtaján.
    A lakás egy sajátos életérzést sugároz, a gyertyák, illatok, füstölők, nagyon más mint a megszokott. nekem tetszett ez a kis keleti varázs, olyan nyugalmat árasztó.
    egyébként tiszta, rendezett a lakás többi része is, Amira ad a részletekre, a fürdőben is minden kikészítve, hogy a vendége semmiben ne szenvedjen hiányt.
  • Lány külseje:

    Amira magán hordozza a nőiességet tetőtől talpig, gyönyörű hosszú szőke haj, ragyogással teli szemek, édes ajkak, dús izgató cicik, jó derék csípő elosztás, formás lábak, nem vékony alkat, de úgy jó ahogy van, nekem nagyon bejön, érett csinos kívánatos NŐ.
  • Erotikus masszázs:

    Az előzetes egyeztetés alapján 1.5 órában állapodtunk meg, amiből 1 órát egy pillanat alatt elbeszélgettünk, / nekem tényleg perceknek tűnt / Amira rávett hogy ezt az időt ne számoljuk, és maradjak legalább 1 órát. nem volt nehéz megfűzni, mert pillanatok alatt megkedveltem.
    Zuhanyzás után hanyatt fektetett az ágyon, és gyengéden elkezdte masszírozni a fejemet, nyakamat, az arcomat, időnként a ciciket is bevetve, időnként itt ott megsimogattam, majd lekerült a harisnya, és minden egyéb ruhadarab is. Amira a kezével valami csodálatos érzéki játékot tud, a masszázsból át a simogatásba, erotikába és vissza, valami nagyon jól csinálja, ahogy felkelti a vágyat az emberben, és csak addig amíg még van visszafele út a masszázsba.
    Fordulás hasra, majd egy kis hát masszázs, itt már egyre több az erotikus tartalom, nehezen bírom türtőztetni magam, hogy ne simogassam én is.
  • Levezetés:

    Újra hanyatt fektetett és elkezdett a csókjaival is elhalmozni, nagyon édes, izgató a csókja, és hát amit az ujjaimmal csinált az nagyon tűzbe hozott.
    A francia tudása is tanítani való, ezt nyugodtan állíthatom, ebben is más, mint a megszokott.
    Én is szerettem volna egy kicsit viszont cirógatni, ezért finoman helyet cseréltünk, majd fentről lefelé haladva végig csókoltam, ez is nagyon jó érzés, reménykedem hogy Amirának is jól esett, időnként be be hatolva a rejtelmek birodalmába, én szeretem megdicsérni azt ami dicsérhető, ebben a tekintetben Amira elvan látva dicsérhető dolgokkal, majd ismét Amira kerekedett fölém, és itt már erősen a francia tudására koncentrált, amivel a végén sikerült elvarázsolnia, mert hogy nagyon jól csinálta az tény.
    A végén még egy fürdés, és egy isteni finom kávé.
  • Elszámolás:

    Erről csak azt tudom mondani kedvezőbbnél is kedvezőbb
  • Összkép:

    Minden tekintetben kimerem jelenteni, hogy itt teljesen mást kaptam mint a megszokott, nagyon egyedi kényeztetésben volt részem, egy csodálatos NŐ személyében, nagyon igényesen, odaadóan csinálja amit csinál, azt hiszem egy újabb csodálatos élménnyel gazdagodtam, nálam igen magasra került, mint NŐ, mint EMBER, mert a társasága is nagyon kellemes. Nagyon ajánlom azoknak akik az érzékek birodalmába szeretnének bejutni, mert ezt nagyon tudja Amira.
Happy Massage