• Sisy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ahogy az adatlapján is írja, ha elfoglalt, akkor később diszkréten megcsörrent. Így is történt, visszahívtam és korrektül megbeszéltük a lehetőségeket. Majd időpontot egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Az adatlap szerint Nagykörúton belül van, de valójában attól kívül esik. Fizetős a parkolás a környéken, de negyven méterre láttam egy korrekt és nem túl drága parkolóházat. Én mondjuk földalattiztam, azzal teljesen korrekt a megközelítés. Egyébként bármivel, ami az Andrássy úton, vagy az Izabella utcában jár, könnyen elérhető a cím.
  • Helyszín:

    Előrebocsátom, hogy nagyon nagyon tetszett a helyszín.
    Viszont érdekes a bejárat, mert nem egy bérházba kell menni, hanem egy tulajdonképpeni (volt) üzlethelyiségbe, ami erre a célra hiperszuper módon át lett alakítva. Így tehát teljesen diszkrét a bejutás (Eliza nyitja az ajtót), és a távozás is hasonlóképpen nem egy körfolyosós házban sasoló nénikék lesújtó pillantásainak kereszttüzében történik. Belépve felmegyünk a galérián kialakított apartmanba. Szerintem csúcs. Minden vadi új, fürdő, a szoba, még a konyharész is. Akár lakásnak is beillene.
  • Lány külseje:

    Eliza pontosan úgy néz ki, mint az adatlapi fotókon. Semmi retus, természetesség annál inkább. Igazi milf, bár az igazi milf korosztálynál fiatalabb. Jó az alakja, szép a teste. És intelligens is, ami ugyancsak nem hátrány. Sokat beszélgettünk, bár amikor be-benyúlt alám, akkor elhallgattam bizony :-)
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs előtt ki ismerkedő beszélgetés történt, egy pohár ásványvíz mellett. Később kedvesen megmutatta a zuhanyozót, és a törölköző fellelési helyét, így levetkeztem és elmentem zuhanyozni. Mire visszatértem a szobába, már a hatalmas franciaágyon térdelve várta, hogy kezelésbe vehessen.
    A masszázs nem gyúrós, inkább simogatós jellegű, hátfájással tehát nem ide kell menni, viszont azt kell mondjam, hogy erotikus töltete kárpótolt. Jól éreztem magam, mondom, főleg, amikor benyúlkált hátulról alám. Néha már nagyon meg akartam fordulni, de még nem lehetett. Az alaposságra tehát nem lehet panasz. Később azonban már nem vártam tovább, átmentem határozottba.
  • Levezetés:

    A levezetéshez elpottyantott puszik közepette megszabadítottam a melltartótól-bugyitól, nehogy diszkriminatív legyen, hogy csak én vagyok pucér... Így hát fair lett a játék. Simogatni lehet mindenütt, ezt ki is használtam, ezenközben ő is megtalálta a nyelemet és aztán már nem is eresztette el, néha-néha a merevvé vált szép mellbimbókat simogatva vele. Bár kis hiányérzetem volt némi franciás kényeztetéssel kapcsolatban, de végül olyan jól abszolválta a manuális vezérlést, hogy igazából így is nagyon jól éreztem magam, legalábbis a röppálya nagysága erről tanúskodott. Aztán újabb zuhanyozás után kellemes emlékekkel gyarapodva kocogtam a kisföldalattihoz.
  • Elszámolás:

    A másfél órát kissé túllépve sem kalkulált plusz ajándékot, így azt kell mondjam, hogy korrekt és NPÁ.
  • Összkép:

    Ismét bebizonyosodott előttem, hogy az első gondolat mindig a legjobb. Megláttam, felhívtam, elmentem, jól éreztem magam. Ilyen egyszerű ez...
Happy Massage