• Brenda

  • Beküldte:
  • Brenda reagálása

    Drága T.R!
    Köszönöm eme kedves sorokat! Jó volt feleleveníteni az akkor és ott történteket!
    itt jegyezném meg ,hogy a tejszínhab elrakva:-)) Szóval legközelebbi találkozásunknál folytathatjuk a nassolást:-))
    Várlak vissza, addig is millió csók mindenhova!
    Brenda

  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen elértem, napközben hívtam, jó pár órával korábban, de abszolút rugalmas volt. Korábban is értem oda, ez sem jelentett neki problémát.
  • Megközelítés:

    11 kerület BKV-val, autóval is könnyen megközelíthető része. Parkolni úgy néztem könnyen lehet.
  • Helyszín:

    Panellakás, de tisztaság és rend mindenhol, sok tusfürdő és - ez nekem fontosabb amúgy - sok törölköző. A hálószoba pedig kifejezetten hangulatos, hogy úgy mondjam, szexre berendezett.:-D
  • Lány külseje:

    Brendánál már többször jártam, semmit sem változott - szerencsére. Gyönyörű hosszú haj, kerek, markolnivaló fenék, istenien szorító hosszú combok, puszilgatnivaló mellek, és boszorkányos tekintet.
  • Action:

    Finoman szólva is kiéhezve érkeztem, és mint már írtam voltam már Brendánál, így az ismerkedő csevej helyett már az ajtóban egymásnak estünk. Hatalmas csókcsata volt, ő már ekkor dörzsölte az oldalamat a combjával én meg hol a fenekét markolásztam, hol a bugyiját húztam le. Beszédültünk a szobába, ahol vetkőzés közben hanyatt döntöttem és élvezésig nyaltam. Utána elmentem fürdeni, ő meztelenül, De megint kényeztetni akartam, ezért tejszínnel fújtam be amit szétkentem és lenyalogattam róla, ujjal rásegítve finoman elélveztettem. Ekkor már nem tűrt ellentmondást:-D. Nagyon finom és változatos franciába kezdett, kértem is a gumit. Mikor megkérdeztem hogy szeretnéd, ennyi volt a válasz: megerőszakollak és kész:-D Ez egy nagyon intenzív lovaglást jelentett, itt is vigyáznom kellett, mert a popóját mindenképpen szerettem volna megkapni. Erre doggyban kerítettünk sort, majd a szájában lett végem. Földet érés után beszélgettünk, cirógattuuk egymást, majd egy az előző vad dugás után finoman puszilgatós, lassú, kéjelgős szeretkezésbe kezdtünk. Misszionáriusban csináltuk, Brenda élvezése után én következtem, hosszú és nagyon lelkes zacsinyali után a szájába, arcára élveztem. Ahogy közben rám nézett ... na ott kizökkent a realitásérzékem. Letisztogattuk egymást - úsztunk az izzadtságban - lefürödtem és csókos búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Két órát voltam, extrát is kértem, de ez tényleg mellékes és baráti az élményhez képest.
  • Összkép:

    Az biztos hogy megyek még, mert Brenda úgy okoz meglepetést, hogy közben vagy tudja, vagy érzi, hogy az nekem olyan jó, hogy attól elszáll az agyam.
Happy Massage