• Lia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lia reagálása

    Szia Criston!
    Pár mondatban reagálnék a beszámolódra,mivel egy-két dolog mellett nem tudok elmenni szó nélkül..
    Az első,amit a külsőnél írsz,hogy te nagyon kritikus vagy,itt nálam viszont minden rendben volt,mégis beikszelted azt,hogy a fotók alapján többet vártál,plusz le is írtad ugyanezt,hogy titokban többet vártál tőlem..Ha minden rendben volt,akkor mégis mit??
    A második dolog,amit a bejutásnál írsz,hogy "több kapun át kell verekedni magunkat mire bejutunk".2!! ajtón kell bejönni és nem "átverekedni",de eddig ez senkinek nem okozott problémát rajtad kívül...),nem értem miért akarsz mást sugallni,mint a valóság..
    A harmadik dolog,amit elszámolásnál írsz,hogy nálam az "alap csomag is majdnem fullos"..Nálam nincs is alap csomag,csak egyféle szolgáltatás van,amelyben minden normál dolog benne van és persze,hogy átlag feletti,hisz,mind a lakás,mind a szolgáltatás,beleértve engem is,átlag feletti..!:)Viszont borsosnak
    egyáltalán nem nevezhető,sőt..!Meg kellene nézni azt is,hogy miért annyi az ár amennyi..,egy vendégem beszámolójából idézve:az Aro felvágott is olcsóbb,mint a Pick szalámi!:)Úgyhogy örülnék ha nem vezetnéd félre az embereket azzal,hogy "borsos ár",meg,hogy "át kell verekedni magunkat,mire bejutunk",mert ezzel mást sugallsz,mint a valóság és ez nem túl korrekt velem szemben!Főleg,hogy azt írtad a beszámoló végén,hogy amit kaptál az "hibátlan volt"!!

  • Egyeztetés:

    Telefonon , könnyen gyorsan és egyszerűen.
    Ő kezeli a telefont , szokásos.
  • Megközelítés:

    Mivel ismerősöm a közelben lakik nekem egyszerű dolgom volt .Autóval érkeztem, parkolás nem lehetetlen kategória de kell némi szerencse is, (de viszont ingyenes).Bkv -no comment
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark , tiszta ápolt rendezett portaszolgálat.. több kapun át kell verekedni magunkat mire bejutunk.
    A szoba kicsi hangulatos (bár nekem kicsit túl sötét volt , meleg is volt nyári kánikula de a célnak megfelelő.
  • Lány külseje:

    Na igen én nagyon kritikus vagyok a lányok külsejére, elég 1 pici apró hiba és már nem érzem jól magam. Itt minden rendben volt (picit titkon többet vártam Liától) de a képeknek 85-80% ig megfelelő.
  • Action:

    Az orbitális melleivel kezdtem foglalkozni , majd közben egy kis csók és utána újra cicik , fúú döbbenetes volt .. utána jött egy kis francia amit nem említenék a top kategóriába (átlagos) majd munkaruha fel és hátulról támadás. lehet neki tolni rendesen -> Első menet vége , kis masszír közben beszélgetés itt jegyezném meg a lány nagyon de nagyon rácáfol a külsejére nagyon okos és jó beszélgető partner is. A második felvonás sajnos nem jött össze pedig próbálkozott franciával ..ami talán (mint előbb írtam számomra átlagos volt) és talán ezért így az eredmény sem jött el, amiben talán én is hibás voltam..
  • Elszámolás:

    korrekt megbeszéltek alapján , mivel nála az alap csomag is majdnem fullos így borsos volt, az átlag felettinek mondható.
  • Összkép:

    Hmm nos az összbenyomás jó volt de nekem ici picit mintha valami hiányzott volna , talán az ajándék miatt nagyobb elvárásokkal indultam neki a dolognak és amit kaptam az hibátlan volt de az a bizonyos kis szikra hiányzott számomra.
Happy Massage