• Sylvi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, érthetően korrektül mondta el a lehetőségeket, feltételeket. Gyakorlatilag azonnal tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Autóval nagyon könnyű odatalálni, villamosmegálló két saroknyira, nagyon korrekt környék.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, kultúrált, csendes, tiszta, de semmi igazán extra.
  • Lány külseje:

    A lány, ahogy a képeken is látszik, rendelkezik némi felesleggel. Arc áltlagos, a cickók kellemesen nagyok, bár kicsit -tényleg kicsit- gravitálnak. A bőre viszont feszes, sok helyen szórakoztató tetkókkal.
  • Action:

    Egyedül mentem fürdeni, van többféle tusfürdő, szájvíz. Ő az fürdőszoba nyitott ajtajában várt, pár szót csevegtünk, majd visszamentünk a kisszobába. Szinte azonnal a lényegre tért, kaptam egy kis bemelegítő franciát, ami kellemes volt, de kicsit áltlagos. Majd én kezdeményeztem; hasra fektettem, nyelvheggyel végignyalogattam a válától a gerince mentén a fenekéig -finom popsiharapdálás, popsilyuknyalással amiket sose hagyok ki. Visszafordítottam és puncisimogatás, csiklópedzegetés következett cickókénysztetéssel, és a soha ki nem hagyható puncinyalás, G-pont masszírozással. Itt meg kell jegyezni, hogy nagyon-nagyon jól fogadta, a könyökömig folyt a nedve a puncijából, azt hittem, spricc is lesz a végén, de az elmaradt.
    Gumi fel, és indulhatott a lényegi rész; papa-mama hajrá! Tulajdonképpen ez elég semmilyenre sikeredett. Lábaival a nyakamban akrobatizáltunk, de sem nekem, és látahtóan, sem neki nem okozott különösebb örömöt a dolog. Talán mert ő nem kívánta, talán azért mert én nem adtam bele apait-anyait, tartogatván magamat a popóra, amibe át is kértem a helyszínt.
    A térfélváltás tökéletesen sikerült; még síkosítót sem alkalmazott, csak odfolyt puncinedv, plussz az ottmaradt nyál elegye elég volt a sima bejutáshoz. Be kell valljam; ezért mentem: egy jó popsiszexért, és ezt maradéktalanul megkaptam. Lehetett adni neki, nem volt panasz, sziszegés, kényeskedés, sőt jobban élvezte, mint a puncidöfködést, és ott a +4 celziuszfokos (a popsiban ennyivel melegebb van a puncinál általában) mellékalagútban végem is lett.
    Itt még próbáltunk beszélgetni erről-arról, de ez sem ment túl jól. Egy második fordulóra már kevés volt az idő, miközben az órából még volt hátra, így idő előtt távoztam, TP nem volt, én döntöttem így!!!
  • Elszámolás:

    Áltlagos lenne, de popóval az alapban kifejezetten kedvező. A kisasztalon előre, végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Valahol a jó -áltlagos jó a végeredmány (iskolában erre adnak 3/4-edet, jó indulattal 4-est), sem BF, sem pornó-feeling. De mindenképp ajánlom kebel és/vagy popó mániásoknak.
Happy Massage