• Dóri26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Minden simán ment, ma délután hívtam kedvesen tájékoztatott mindenről és meg is beszéltünk kora délutánra egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Én kocsival közlekedek, de a troli kb 50 m-re áll meg a háztól, szerintem a GP is ismeri.
  • Helyszín:

    10 emeletes panel,a lakás tiszta a zuhanyzóban többféle tusik,nedvszívó türcsik, szájvíz.. tehát rendben van.
  • Lány külseje:

    Szép magas vékony lány gyönyörű (tutajos) szemekkel,szép nagy eredeti cicikkel,nagyon csini arcal. Egy szexi szerelésben nyitott ajtót, fehér kabátka,fekete combfix, fekete meltartóval, magassarkú cipőben.Így egy kicsit magasnak tünhet, de én sem vagyok törpe a 190cm-mel nekem pont megfelelt. Az alacsonyabb MT.nak akit zavar ajánlom kérjék meg lépjen ki a cipőből és már nem is vészes...
  • Action:

    Belépve megbeszéltük a részleteket,és gyorsan elmentem pancsizni. Ő a fotelban ülve várt rám és mellé telepedtem csókokkal kezdtük az ismerkedést, majd állva csókolóztunk (igazi csókok nem csak szájrapuszik) miközben megszabadítottam a ruháitól. Kértem, hogy az ágyon folytassuk,és ismételt csókok,majd lefelé haladva a ciciket vettem szem és egyébb ügyre. A puncijához érve kezdtem kényeztetni, amit szivesen fogadott és talán jól is esett neki nem kis időt töltöttem el a lábai között érezve azt,hogy neki is jól esik a ténykedésem. Majd ő következett és egy olyan műsort adott elő a francia nyelvlecke elött, amit ha nem látom el sem hiszek. Tisztelt M.T.-k ezt nem lehet leírni fantasztikus a csaj, még hozzá sem ért a cerkához de én már végközeli állapotba kerültem, majd jött a franciaóra:
    bőnyálas,köpködős,mélytorkos,szopogatós,turbós stb... HŰ!!! Hát én szégyenlem de úgy elszálltam a kicsi szájában mélytorok közben mint a szél. Nem sietett szilviáért hanem még kicsit játszott velem csak utánna küldte az utódokat papírba. Kaptam levezetésként egy gyengéd simogatós masszázst, ami nagyon jól esett. Sajnos az időnk lejárt és mennem kellett, de legközelebb mert tuti visszamegyek, majd bepótoljuk,ezt meg is beszéltük búcsúcsókok közben. Köszönöm Drága Dóri!!
  • Elszámolás:

    Korrekt a telefonban említett ajándék, előre mivel elösször voltam nála.
  • Összkép:

    Ha valakinek nem elegendő amit leítram,akkor tessék a
    konklúzió: Nagyon csini kedves jó alakú természetes NŐ!! Mindenben a vendég kedvét keresi,képes az orgazmusra nekem nagyon bejött, de ez az én véleményem. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Happy Massage