• Timi13

  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Szia drága!

    Köszönöm a kedves szavakat, és dícséreteket amiket írtál. Nagyon jól esik.
    Örülök hogy jól érezted magad.Sok szeretettel látlak máskor is.
    Millió csókocska

    Hep-Hep :))))

  • Egyeztetés:

    Egyeztetés rendben ment először itt a beszin írásban, majd telefonon.
  • Megközelítés:

    Megközelítés mint mindig játszi könnyedséggel a Nav&Go segítségével, a ház előtt parkolóhelyet könnyű találni, mivel fizetős de ilyenkor kit érdekel ez ha egy ilyen kis istennőhöz érkezik az ember.
  • Helyszín:

    A lakás állapota a céloknak megfelelő, nem egy játszótér nagyságú, fürdő tiszta tusfürdők többféle választékban. Baszoba kicsi de jól berendezett, különös fényeffektek emelik a légyott minőségét, az ágy mellett tükör ami lehetőséget biztosít más kamera állásból gusztálni Timit.
  • Lány külseje:

    Timi az a lány aki számomra az ideális alkat, filigrán alkat, tenyérbe mászó finom cicik, formás kerek popsi, helyes pofi, hófehér finom bőr ( ami a kedvencem ) és ami még dob egyet rajta, a kis diákos feelinget idéző szemüveg, ami nagggyon jól áll neki.
  • Action:

    Ismét eljött az idő a beszi írásra az új szabályok bevezetésével, mint ex dicsőségfalas erre nem volt lehetőségem jó újra megosztani a kellemes élményeket. :-)
    Különös hálával tartozom Timinek, mivel szabadságról jött be a kedvemért megtartani az utólagos szülinapi köszöntőt, mit mondjak remekül sikerült. Az érkezés előtt mint mindig, sárgadinnyés Orbitot bekapva kopogtattam az ajtón, amit az üdvözlés után pár másodperccel hatalmas csókcsata követett, így a fürdőszobai szájvizes öblítést beelőztem. Habzsoltam a lányt civilben, nem tudtam magam tűrtőztetni de muszály volt mivel birtokba szerettem venni fullos kis testét. Sovány malac vágtában gyors tusi, és villámként tértem vissza a baszobába, ahol várt már a kis Tündi-Bündi. Folytatódott a csókcsata ott ahol abbahagytuk, istenien csókol a lány, hevesen pörög a kis nyelve, felpörgetve az ember pulzusát. Eljött az időpont ezredes uram kényeztetésére, az ágyon térdelve adtam a rudat az isteni ajkak közé, ahol fergeteges kéjben részesült. Itt tisztázódott bennem a tény, hogy Timi imádja amit csinál úgy játszott a főnökömmel, hogy öröm volt nézni, volt minden, mélytorok, zacsinyali, szánkázás le-fel, zacsi morzsi egyszóval mennyország, és fokozásként kértem a tükörnek háttal lévő pozitúrát, ahol a furulya szóló alatt a kitolt fenekét, az enyhén kinyiló ajkakat csodálhattam. Folytatásként következett a punci lakoma. Először finoman majd váltva a sebességet faltam csodaszép punusát, sajna a végeredményt nem tudtam elérni, lehet hogy én voltam a suta, majd legközelebb javítunk. :-P Ezek után kértem Timit, nyissa a ruhatárat mert az ezredes szeretné munkaruháját felvenni és megkezdeni ténykedését. Így is lett a főnök elindult a csatába ahol isteni élményben volt része, a gumikabát igencsak felmelegedett rajta mivel a tűzforró hüvely ölelte mint kisgyerek az anyukáját. Percekkel a randi vége előtt eljött a desszert ideje, a hőn áhitott kedvencem a lenyelés. Timi ismét a tükörnek háttal kitolt popsival kezdte el csalogatni a lavinát. Miközben habzsolta az ezredest, én a háta felett átnyúlva ujjaztam isteni kelyhét, majd a nyomás elkezdett fokozódni a rendszerben. Éreztem a közelgő robbanást majd elemi erővel robbantam a kis istennő szájába. A következő két percben ismét villant Timi profizmusa, nem kapkodva lágyan puhulásig kényeztette az ezredest zacsi morzsival kombinálva, az utolsó cseppet is kiszedve belőlem és a végén mosolyogva kinyitva a száját szereztem tanúbizonyságot, hogy a fehér arany mind a pociban landolt. Dióhélyban ennyi, fergeteg volt, köszi girl.
  • Elszámolás:

    Elszámolás korrekt, a megbeszéltek szerint a kedvenc extrámmal kiegészítve.
  • Összkép:

    Összbenyomást tekintve ajánlom figyelmébe azoknak a makktársaknak akik szeretik a minőségi sexet és a barátnő feelinget, itt megtalálják. Vigyázzatok a kicsikére, még párszor én is visszatérek hozzá az tuti ! :-P
Happy Massage