• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel a listámon már régóta előkelő helyen szerepelt Brenda, ezért most, hogy hosszabb ideje szabadságon vagyok úgy döntöttem, hogy meglátogatom. A telefonos egyeztetés a második próbálkozásra simán ment. Teljesen jól és kedvesen elmondott mindent. Lefixáltunk egy időpontot ami mindkettőnknek megfelel. Szóval az egyeztetés simán ment.
  • Megközelítés:

    Mivel úgy gondoltam, hogy a helyszín könnyen megközelíthető BKV-val, ezért ezt választottam, nem akartam a parkolással bonyolítani a dolgot. Utólag jó választásnak bizonyult, mert tényleg egyszerű odajutni kocsi nélkül is.
  • Helyszín:

    A ház normális kinézetű, a lakás pedig teljesen jó. A körülmények jók, rend és tisztaság, a fürdő rendben valamint tök jó berendezés. Erre sem lehet panasza senkinek.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő, sőt nekem jobban is tetszett. A fotók jól visszaadják a testi adottságait és az arca is szép, a mellei is tetszettek. Kedves volt és mosolygós valamint az elejétől kezdve közvetlenül viselkedett.
  • Action:

    Megérkezés, ő szexi cuccban fogadott (nagyon bejött a látvány:-), aztán be a lakásba. Az elején némi csevegés erről-arról, aztán megbeszéltük a részleteket. Normális és intelligens lány, már látszott az elején is. Aztán a részletek átbeszélése után fürdő, majd elkezdődött amiért jöttem. A teste nekem nagyon tetszett, először egy kis felderítés erre-arra, majd a punciját kezdtem kényeztetni. Ez tetszett neki, aktívan közreműködött a dologban és a hangokból úgy vélhető, hogy élvezte is. Miután cseréltünk ő következett. Franciája nagyon jó volt, ügyesen használta a száját és pont annyi kezezés volt a dologban ami még élvezetesebbé teszi a dolgot. Majd egy idő után kértem a védőfelszerelést. Elölről kezdtük, ekkor a melleivel is foglalkozhattam, majd lovaglás (itt szintén feltárulnak a keblei adottságai:-) és még egy két póz kipróbálása után egy hatalmasat élveztem. A szexben egyaránt volt közreműködő, de volt irányító is. Egy kis levezető beszélgetés a végén mindenféléről.
  • Elszámolás:

    Szokásom szerint az elején történt. Teljesen korrekt volt a dolog. Nem tapasztaltam TP-t.
  • Összkép:

    Egy nagyon normális és intelligens lány csodálatos alakkal. Velem szimpatikusan viselkedett (remélem ez a szimpátia valamily’ szinten kölcsönös is volt;-) tudtunk oldott hangulatban és kötetlenül beszélgetni; teljesen jól éreztem magam. :-)
Happy Massage