• shilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Shilla a telefont azonnal felvette, gyors és, mint később kiderült pontos tájékoztatást adott. Hangja határozott volt. 
  • Megközelítés:

    Autóval a közeli közkedvelt 11. kerületi bevásárló központ parkolóját vettem igénybe. Hely van, árérzékenyeknek külön öröm: első két óra ingyenes. Buszok és villamosok tömkelege közlekedik. Valóságos logisztikai gócpont.
  • Helyszín:

    A ház régi építésű (40-es évek), de rendben lévő. Lifttel jutok fel a megjelölt emeletre. A lakás diszkréten mindjárt a liftajtó mellett bújik meg. A berendezés rendben lévő. A tisztaság makulátlan. A tusfürdő elegendő, a törölkozó frissen mosott. Szájvíz fogkrém rendelkezésre áll. A szoba csajosan kedves. 
  • Lány külseje:

    Shilla mosolygós, közvetlen hölgy. Lenge ruházatban fogad. Mivel kicsit késtem és előtte szóltam, érkezésemet megelőzően zuhanyzott. Szemüveget visel, mely kiemelei finom vonásait. 
  • Action:

    Fürdésemből visszatérve az ágyra heveredve vár. Mint egy nagymacska nyúlik el a fekhelyen. Melléfekszem és csókolózunk a nyaka hajlata és a füle az egyik gyenge pontja. Ennek felderítése nyomán érzem, hogy jó irányt vesz a tevékenységem. Melle természetes. Mellbimbója megkeményedik szopásom nyomán, Hasa ívét, combja belsőjét puszilgatva jutok el puncijához. Husos szirmai illatosak és kívánatosak. Lefetyelésem közben ötlik fel bennem: mintha csókolóznék e gyönyörű titokzatossággal. Finoman térképezem fel szervét és megállapítom, hogy az intenzívebb kényeztetés, ami bejön neki. Ennek megfelelően hosszasan kóstolgatom és többször repetázok belőle. Nedvesedik, melynek nyomán megváltozik az íze. Mélyen nyalok ízletes husocskái halmai közé. 69-ben folytatjuk ebédünket. Később arcomra ültetem, nyelvemmel törekszem beljebb. Ezt nagyon jól veszi. Teljesen felpörög. Gumihúzást követően szemből, hátulról és oldalról teszem magamévá gyönyörű vendéglátómat. Magába zárva hagy lenyugodni. Mosolyogva simogat.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás megfelel a kialakult átlagnak. pontosan elszámol a visszajáró tétellel. Alap szolgáltatás bőséges. Extraként a popót említem, de azt nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Shilla egy nagyon figyelemre méltó hölgy. Értelmes, szép, kacér, de nem tolakodó. 
Happy Massage