• Amira masszázs

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az első szolgáltató az életemben, és a gátlásaim legyűréséhez szándékoztam az ő segítségét kérni. Hatalmas gombóccal a torkomban hívtam föl és hebegtem el a szándékomat. Ő vette fel a telefont, és az első mondatával megnyugtatott, innentől oldott beszélgetés keretében tájékoztatott a szolgáltatásáról. Cím, kaputelefon már itt megvolt.
  • Megközelítés:

    Könnyű megtalálni a címet, több villamos is jár a környéken, BKV-val szerintem nem gond. Én autóval mentem, de mivel nem szeretek parkoló helyet keresgélni, az Alléeban hagytam a kocsit. Másodjára jártam a nyáron ebben az utcában, és mindkétszer kutatni kellett a szabad hely után, de parkolni nem parkoltam, így részleteket nem tudok.
  • Helyszín:

    Nincsenek nagy elvárásaim a lakást illetően. Itt több helyiség is van, világos előszoba, célnak megfelelő fürdő, megfelelő tusfürdő választékkal, a fürdő talán kicsit szűk, de tény hogy az én testem meg nagy. A törülköző viszont remek, nagy, és jófajta. A masszázsnak otthont adó szoba hangulatos, gyertyákkal, füstölőkkel, légkondival, félhomállyal. Én ezt mind bírom, de Amira mindenre rákérdezett, hogy megfelel-e, szóval szerintem meg lehet bezsélni mindent. Az ágy jónak tűnt, kényelmes, és nem nyöszörgött a nagy testem alatt.
  • Lány külseje:

    Nem mondanám, hogy Amira külsőleg az esetem, de egyrészt ezt a képek alapján előre tudtam, másrészt nem ezért mentem hozzá. Ettől függetlenül teljesen rá tudtam hangolódni, a cicik csodálatosak, és összességében nagyon kellemes a teste.
  • Erotikus masszázs:

    Már a hirdetést is olvasva itt egy kicsit másról van szó, mint általában, legalább is ezt a következtetést vontam le egyéb tapasztalat hiányában. Nem kielégülésért, nem erős átgyúrásért mentem, hanem azért, hogy egy idegen nő értinését és intim közelségét érezzem. Az érintés terápia erről szólt. Elmondta előre, hogy miről szól és hogyan fog történni, és aztán úgy is lett. Tetőtől talpig átsimogatott, mindezt érzékien, néha teljesen felpörgetett, felizgatott, máskor lenyugtatott, és közben folyamatosan éreztem, hogy csak velem foglalkozik, és a legjobbat akarja nekem.
  • Levezetés:

    Én teljesen átadtam magam neki, ő pedig valami csodálatos érzéki játékot játszott velem. Az intim érintések a végefelé jöttek, jól sejtettem, hogy ismeri a férfi test minden szavát. Sokáig tartott robbanásközeli izgalmi állapotban, és bár előre nem egyeztünk meg a befejezés mikéntjében, végül mondhatom, hogy egészen kíváló élménnyel zárult. Nem szeretnék a magas pontokkal kezdőként dobálózni, meg nyilván egyébként sem tehetném meg, de az biztos, hogy rengeteg feszültségtől szabadultam meg Amira segítségével, és nagyon kellemes volt az együttlét. Arról nem is beszélve, hogy milyen kiemelt figyelmet véltem felfedezni. Tudta, hogy kezdőként megyek hozzá, és a masszázsprogram idejének többszörösét szánta rám. Sürgetésnek nyoma sem volt, és figyelte, hogy mikor állok készen a következő lépésekre.
  • Elszámolás:

    A telefonban, és ottlétemkor a masszázs előtt is elmúlasztottuk megbeszélni. Azért sok beszámolót elolvasva volt egy elég határozott sejtésem, és végül ennek megfelelt. Gyakorlat hiányában érték arányról nem tudok nyilatkozni, de annyit kért, amennyit egy 90 perces programtól vártam, és ennél jóval több időt töltöttem nála, és úgy érzem tartalomban is többet kaptam. 
  • Összkép:

    Azt hiszem a kedves jelzőt már jelöltem máshol, így amit tényleg meghatározóan kiemelnék, hogy nagyon sok időt szánt rám, kezdőre, és előtte, utána is nagyon jól elbeszélgettünk, ami szintén nagyon hasznos és szükséges volt számomra. Az összbenyomás számai mellett lévő megjegyzésekkel sajnos nem tudok mit kezdeni, és remélem nem bántom meg Amirát, ha csak 7-est adok, de mint mondtam, nincs igazán összehasonlítási alapom, így ezzel tudom kifejezni, hogy nagyon jól éreztem magam, és hálás vagyok neki.
Happy Massage