• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Kedves Edda!

    Sajnos ki kell igazítsalak itt-ott,mivel sok-sok figyelmetlenségről árulkodik az írományod.

    Nem panelben rendelek,azt hiszem ez elég szembetűnő minden hozzám látogató vendég számára.Budai igényes társasházban,hatalmas,klimatizált,hangulatos, modern berendezésű lakásban fogadom az Úriembereket.Azt nehezményezed,hogy nem volt hangulatos a szoba....

    Mielőtt bárki meglátogatna,kellő figyelmet fordítok a hangulatvilágításra,finom illatokra,kellő tisztaságra.

    Ezek után sajnos nem értem miért nem találtad hangulatosnak alkalmi légyottunk helyszínét.

    Véleményed szerint a fürdő nincs "túldimenzionálva"....nos,ez is modern,tiszta...rengeteg tusfürdővel és dentál-higiéniás eszközzel felszerelt.Ennyi telik tőlem,ezek után lehetséges,hogy a te elvárásaid irreálisan magasak.

    A képeimet,ha megnézed,láthatod,hogy mindegyiken minimális arckitakarás található..az arcom lényegében teljesen látható,sajnálom,hogy pont a "csillag alatti" részekben vélted rejtőzni a szépséget.A szépség szubjektív,valószínűnek tartom,hogy nem született még meg az a hölgy,aki mindenkinek maradéktalanul tetszik.

    Eddig szerencsére senki nem csalódott(téged leszámítva)a külsőmet illetően,tanusítja ezt a rengeteg pozitív beszámoló:-)

    Remélem sikerül majd megtalálnod az igényeidnek tökéletes mértékben megfelelő hölgyet,sok sikert kívánok hozzá!

    Szép napot:Ebi

     

  • Egyeztetés:

    Már régóta szerepelt a kedvencek között, könnyen elértem, az általam megadott időpontban (aznap du) tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    A skála elég rossz, mert együtt javul és romlik az aztós és bkv-s minősítés. Szóval BKV 10-es, autó 6-os, így lett 8 az átlag
  • Helyszín:

    Nem új ház, de nem is régi, panel. A lakásban egyedül rendel, ez jó, de a szoba egyáltalán nem hangulatos, a fürdőszoba tiszta, de nincs túldimenzionálva, csak ezért nem lesz valakinek a kedvence Ebi.
  • Lány külseje:

    No itt gondban vagyok. A képeken a csillagos kitakarás nagyon profi. Az ember egy valódi szépségre egészíti ki. Nem az. Nem csúnya nő, ne értsetek félre, sőt helyes, de nem az a szépség, amire számítottam. Biztos volt, aki el is ment ezért mert meg is kérdezte, hogy maradok-e biztosan. Én szívesen maradtam.
    Fenék, comb kicsit husis, de én így (is) szeretem, mell viszont ehhez képest kisebb.
  • Action:

    Rövid barátkozás után lehetőségem volt kényeztetni, amire igen jól, kedvesen reagált és utána igyekezett, hogy nálam se sietődjön el a dolog, több pózt is kipróbáltunk, végül misszionáriust kértem. Kiderült ő is szereti. Itt már nem tudtam elég sokáig húzni. Jól esett a megkönnyebbülés :-)
    Csak jót írhatok, jól irányítható, azt kaptam, amit szerettem volna. Azt adhattam amit szerettem volna. Nekem úgy tűnt, hogy neki is jó volt.
    Köszönöm, Ebi.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint. Korrekt, mert a telefonban is végigmondta, meg az esemény előtt is átbeszéltük.
  • Összkép:

    Az objektív értékelésem pozitív, akinek ő az esete az visszajáró vendég (lesz), ahogy a kollégák beszámolóit olvasom, én csak jól eső érzéssel távoztam, minden korrekt volt, de vissza nem megyek.
Happy Massage