• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Kedves!

     

    Észre sem vettem,hogy írtál,mindenesetre köszönöm,bármi is a végeredmény.

    Drága tudod mit nem értek,ha nem voltam számodra etalon,nem tetszettem Neked,akkor miért is maradtál,méghozzá 2 órát…hmm,tényleg nem értem.

    A képeimen és az adataimon tisztán és világosan látszik,hogy se alacsony,se anorexiás nem vagyok és ha őszinte akarok lenni,lássuk be,hogy nem nehéz Tőled nagyobbnak lenni.

    Bocs,nem akartalak megbántani,csak a tisztán látás kedvéért írtam ezt le.

    Most utálom is ezért magam,de nagyon,majd később le is pofozom ezért magam.

    Szex:még mielőtt bárki is félre értené és ezzel kapcsolatosan betonba nyúlna nálam,gondolván,hogy üthet,vághat mint a répát.

    Nem a vad és kemény szexet szeretem az egy másik irány,én a lendületes,élmény és fantázia dús,pörgős szex imádója vagyok.

    Mindent összegezve,megint csak tanultam valamit,hogy mit,nem mondom meg,megtartóm magamnak és alkalmazom is.

    Én valóban örülök,hogy megismerhettelek,őszintén sajnálom,hogy a végeredmény egy……

    Minden jót,csók a nózidra.

    Enikő.

  • Egyeztetés:

    Priviben beszélgettünk , az egyeztetés azonnal sikerült !
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható cím . Batthyány tér közelében , bkv a közelben.
  • Helyszín:

    Szép lakás , otthonos, barátságos , rend , tisztaság mindenhol!
  • Lány külseje:

    Nehéz ide mit írni! Alapvetően szeretem ezt a korosztályt , ezt a MILF tipust ! Mégis a képek alapján jobbat vártam és egy picit talán ezt Enikő érezte is ! Pedig nem csúnya , nőisen telt , de nekem talán egy kicsit "nagydarab" volt.
  • Action:

    Nehéz a kérdés ! A privát üzenetváltásaink után egy nagyon klassz randi elé néztem ! Enikő kedvesen fogadott , de valahogy már a belépésemkor valami nem stimmelt ! Nem tudom pontosan mi...Próbáltunk kicsit beszélgetni , de nem  nagyon kerültünk egy hullámhosszra ... Én azt vártam hogy ő kezdeményezzen egy kicsit , ő pedig talán azt hogy én...Kérdezte hogy mit szeretek , hogy szeretném. én pedig mondtam hogy csóóóók és akkor ok lesz minden! Sajnos ebből keveset kaptam! Szóval azért megóbáltuk a dolgot , de a fontos pillanatokban mindig történt valami...Csókkal kezdtünk , majd én kényeztettem őt , ami majdnem sikerült...ezután fr nyelvlecke tőle , gumihúzás és hátulról lett vége sajnos elég hamar...Közösen próbáltuk megfejteni mi lehet az az ok ami miatt nem az igazi az egész...Jöhetett a 2. kör . Kis csók , de most durvábban csináltunk mindent , és neki ez sokkal jobban tetszett...én becsülettel próbálkoztam ebben a stílusban...hamar harcra kész lettem és most lovagoltunk egy kicsit! Ezt már jobban bírtam vadabb volt az egész , de sajnos számomra nem volt olyan izgató...de simán megvolt a 2 kör így is. Még volt idő a 2 órámból így megint beszélgettünk kicsit...jó beszélgető partner!!! Végül megpróbáltunk egy 3. kört ami esélyesnek indult de sajnos nem lett belőle semmi. Összegezve simán abszolváltunk 2 fordulót még így is...Nekem vannak már etalonjaim de ugye az ember kíváncsi, és ezért még keresgél , de azokat sajnos ez az action meg sem közelítette...és tényleg sajnálom hogy ezt kell írnom , mert vártam ezta randit!
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke korrekt, pontos ! Számomra elfogadható ,de  sajnos a mai napot nem érte meg:(
  • Összkép:

    Ide is nehéz írni. Vártam ezt a randit ! Alapvetően egy kedves , értelmes hölgyet ismertem meg Enikőben , de valami nem stimmelt közöttünk,nem tudtunk egymásra hangolódni ,  pedig próbálkoztunk!!!  A privát üzenetváltásaink nagyon jól  , viccesen sikerültek :) ! Van 1-2 etalonom , amit sajnos meg sem közelített ez a randi ! Bocsánat hogy ezt írom! Enikőt az keresse aki a "keményebb" szexet szereti , de azoknak kifejezetten ajánlott!
Happy Massage