• Andi

  • Beküldte:
  • Andi reagálása

    Kedves Holden!

    Napokig nem tértem magamhoz,hogy itt hetet,havat összehordtál és elhallgadtad az igazságot! Először a legfontosabbal kezdem: hogy fiatal vagy, az egy dolog, de azzal kezdeni a találkozásunkat,hogy nem a fotóim alapján vállasztottál.... és nem az én korosztályomat kedveled... Ennek ellenére a fullos program 10 pontos lett volna ha nem rontod el. A potencia zavarodért nem én tehetek, azért ne engem hibáztass! A NF is 10 pontos lehetett volna, ha engeded, hogy segítsek neked. Gondolom, hozzá vagy szokva, hogy magadnak intézed az ügyeidet. Tanácsolom: járj többet lányokhoz és fogad el,hogy segíthessenek neked és ha nekem nem is, azért elmondhatod mit is akarsz.  Én megkérdeztem tölled: mit szeretnél, semmi sem mondtál csak azt,hogy fullos csúszkát, utólag meg  felsorolod,hogy mit is akartál volna. Tudod: néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. Az adatlapomon olvasható,hogy mi az extrám, vagy nem olvastad és oktatod itt ki a m.társaidat, vagy elfelejtetted, de akkor meg miért írsz beszámolót ha ez neked nem megy? Hiszed vagy sem, földi halandó révén én is szoktam táplálkozni, mégpedig naponta 3x és ez éppen a rendelési időmben.Ezen kívül szoktam zuhanyozni is és sorolhatnám... Ilyenkor nem tudom rögtön felvenni a telefont ezért bocsáss meg és a 6 pontot ennek tudatában felemelhetnéd ha más lánynál is tapasztalod a több kicsöngést. Más: mivel előző napon hívtál, ami nem baj,csak az volt számodra kínos,hogy elfelejtettet az ajándék összegét másnapra, a szövet tapéta megjegyzésedet pedig kijavítottam, hogy selyemnek hívják, de valójában szatén. Erre leírod.hogy szövet a tapétám, ami nem mindegy,mert a szövet az porfogó, ami nekem van az nem és említettem, hogy le is mosom. Hogy a masszázsról is említést tegyek: olyan vékonyka vagy, nem mertem a szokásos masszázsomat alkalmazni,de még a csúszkánál is féltem,hogy összelapítalak.....Tényleg belső udvaros a ház,de egy lépést sem kellett tenned ott, hiszen lépcsőházba lépsz és onnan nyíllik az ajtóm. Nem reagálok a többi írományodra-elfáradtam. Tanulság,hogy jobban figyeljek a vendég negativ jelzéseire és az első megérzésem  mellett döntsek. 

  • Egyeztetés:

    Hosszabb csörgetés után vette fel. Ő van a vonal másik végén. Mivle jól osztom be az időmet, másnapra kértem időpontot, ez neki is megfelelt.
  • Megközelítés:

    Nyugatihoz vagy Arany János utcához közel a Bajcsy-n. BKV-val mentem, könnyű odatalálni. Nem hiányzik a házszám a kapuról, így eltéveszteni sem lehet.
  • Helyszín:

    Tipikus belvárosi bérház belső udvarral, olyan közepesen elhasznált, de azért egyben van, nem vagyok nagy rajongója az ilyen régebbi belső udvaros épületeknek.
    A lakás viszont ízlésesen felújított szövet tapétás szobával, ahogy a képeken is látszik. Kellemes, tágas, napos, bidés fürdőszoba, sarokkáddal, sok frankó és ritka tusfürdővel.
  • Lány külseje:

    Ő van a képeken, ezeken valahogy fiatalabbnak tűnik és kevésbé szolizott. Korához képest jól néz ki, jól tartja magát izmos, de a bőrén, amikor hozzád ér érződik a kor. Jó bögyös, ami tippem szerint plasztika, de értette a dolgát a doki.
  • Erotikus masszázs:

    A sokszor emlegetett nunival a farkon szánkózás miatt mentem, ez extra, ezt fontos kiemelni, így rá kell kérdezni. Jól kitalálta, több szolgáltató is átvehetné tőle.
    Nem lenne rossz ha divatba jönne. A masszázs jól esik de csak közepes.
    Egyébként jól lehet vele beszélgetni, nem tolakodó, és túlzásba sem viszi.
  • Levezetés:

    Francia nekem annyira nem jött be, én azt szeretem, ha jó erős. Ő inkább nyalogat, pedig nem fagyit árulok.
    Egyébként a csúszkamasszázst áthatotta a rutin és néha a gépiesség. Hiányzott az, amikor az arcomba nyomja a melleit. TP nem volt.
  • Elszámolás:

    A nuniszánkó extra, és szimpátia alapú! Egyébként átlagos ajándékkal dolgozik. Egy órára mentem, máshol is ennyi szokott lenni az egy óra.
  • Összkép:

    Rutinos macska, jól betanult, berögzött fogásokkal, nem megyek vissza. A nuniszánkó zsír, máshol is kipróbálnám fiatalabb versenyzőkkel. Egyébként a korosztálya biztos kedveli.
Happy Massage