• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A találka előtt egy nappal sms-ben és telefonban beszéltük meg a részleteket, nagyon könnyedén.
  • Megközelítés:

    Már lassan csukott szemmel is odatalálnék, hisz mostanában csak ezen a környéken járok. Mind autóval, mind bkv-vel könnyű megközelíteni a helyszínt.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház x emelet, kódot ismerve már mehettem is fel. Egy helységben van a konyha szerelmi fészekkel együtt ruháimat egy fotelra rakhattam, egy kis zenei aláfestéssel.  A fürdő zuhanykabinnal felszerelt, néhány fajta tusfürdő ill száraz törülköző is várt.
  • Lány külseje:

    Kérésemre kibontott hajjal fogadott egy nagyon szexis fekete egyberészes fehérneműben, mondanom sem kell bugyi nélkül.....:)) Testén néhány ízléses testékszer, ill néhány apró tetoválás van, amely egyáltalán nem  zavaró, sőt a nyelvében levő piercing egyenes izgató volt. Plázacica arcú, feltöltött ajkakkal, nekem bejött, a többiről nem is szólva. Teste tökéletes, fantasztikus szépségű, tapintású szilikon cici, csodálatos formájú, keménységű popsi. Egyetlen plusz kiló sincs rajta, de ezekért keményen meg is dolgozik!!:))))) Talán a legszebb, legtökéletesebb testű lány akivel valaha dolgom is volt!!!!!
  • Action:

    Már az ajtóban nyakamba ugrott, és rögtön csókkal is üdvözölt, nagyon jól esett, hogy emlékezett rám. Cipő levétele után egyből az ágy felé vettük az irányt. rögtön frissitővel kinált, és néhány perc beszélgetés után már kezembe is nyomta a törülközőt. Hálóba visszaérve egyből simogatni kezdtem gyönyörű melleit hátulról. Egyre lejjebb csúsztam kezeimmel, fehérneműjét egyre feljebb húzva, popsiját simogattam csókoltam, puncijába is rögtön belenyalván. Hamarosan az ágyra kerültünk,  rögtön csókcsatába is kerültünk egymással. Imádtam csókját hisz igazi nyelves amilyet én szeretek!:) Felülről is megszabadítva felsőjétől, egyből melleinek estem, eszméletlenül felhúzott teste látványával csókoltam ahol csak értem. Punciját finoman ujjammal  nyelvemmel kényeztettem, ő egyre jobban emelte csípőjét és egyre hangosabb lett....:) Ezután rám szólt: hogy most már ő szeretné a farkam a szájában érezni..:)) Négykézláb kezdett franciázni, igazi pornósan, köpködte  cuppogott rajta, fantasztikus élmény volt. Közben egyik  kezemmel hol popsiját simogattam, hol a punciját. Az a popsi fantasztikus látvány volt, ő meg közben folyamatosan dolgozott rajtam. Majdnem végem is lett, szinte az utolsó pillanatban szóltam....:)) Gumit kértem, s ő felülre jött, rám csusszant, annyira szűk volt és annyira szorított mint talán egyetlen lány sem idáig!:) Itt már tudtam hogy bajok lesznek.....:))) Őrült iramot diktált, folyamatosan hergelt pornós szavakkal, vad csókokkal, ezt tetézte teste látványa, esélyt sem hagyott nekem a folytatásra.....:))Ezután még egy picikét tovább is folytattuk, de ezzel ért véget az első menet, sajnos nem tartott sokáig. Kaptam egy vizes kendőt a tisztogatásra, szünetben ismét frissitővel kinált, és egy nagyon jót dumáltunk mindenféléről.Hamarosan ismét melleinél kötöttem ki, éjjel nappal  rajta lógnék ha rajtam múlna, nem tudnám megunni....:)) Ezt követően kaptam ismét egy pornós franciát, de végig nagyon koncentrálnom kellett, mert nem akartam igy befejezni, legalább is nem most...:)) Gumihúzás után kértem hogy hátulról legyen, azt a popsit hátulról is látnom kellett action közben. Ezt a látványt és érzést leírni is lehetetlen. főleg úgy hogy Jázmin folyamatosan pornósan hergelt, biztatatott.  Toltam én ami a csövön kifér, főleg amikor egyre jobban sikítozott, ezzel alá is írtam a halálos itéletem..:)) Próbáltam volna én sokkal de sokkal tovább húzni, egyszerűen lehetetlen volt......:) Ismét kaptam egy vizes kendőt,és frissítőt is. Ezután még vagy negyed óráid dumáltunk, közben melleit végig simogattam..:) Gyors fürdés, még az ajtóban megsimiztem  popsiját, búcsú csókot adtam melleire is, s végén csókkal búcsúztunk el...:)
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke pesti átlag, amely nem változott a helyszinen sem. előre adtam, bár szóba sem került közöttünk. Több extrája is van, nekem tökéletesen megfelelt az alap, hiszen ebbe annyi minden benne van. Számomra nem kérdés, hogy megérte, hiszen ezért is kerestem fel újra!
  • Összkép:

    Jázmin egy belevaló, nagyon közvetlen aranyos lány. Végig nagyon jól éreztem magam vele, panaszom nem lehet semmire, végig kedvemet kereste, figyelt rám, s nagyszerű házigazda is volt. Tökéletes profi szolgáltató, bár nem szeretem ezt a szót, aki tudja mi jó nekünk férfiaknak, de ő is akarja élvezni a szexet, a vendégével együtt. Ajánlom őt mindenkinek aki szereti az ilyen bombázó testű lányokat, és átakar élni egy ilyen vad kalandot.  Számomra nem is kérdés hogy visszamegyek hozzá, hisz egy sokkal jobb teljesítménnyel  még adósa vagyok neki!:))
Happy Massage