• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A késői óra ellenére kedvesen vette fel a telefont, és hamar megszervezte a találkozót. 25 perc múlva tisztán és üdén fogadott.
  • Megközelítés:

    Gondolom a többséget a parkolás érdekli, de este 11-kor akkor sem lett volna gond, ha nem abba a kerület(rész)be szólna a parkolási engedélyem.
    A Lehel tér XIII. kerületi oldalán könnyen megtalálható épület, de a parkolás munkaidőben nem ingyenes!
  • Helyszín:

    A fürdőszoba tiszta, nagy zuhanytálcával és komoly tusfürdő-választékkal.
    A szoba nem hatalmas, de ez nem is szükséges feltétel. A földön kényelmes, nagy matracágy, felette a falon - a képeken is látható - elegáns tükrök. A hangulatról - Timin kívül - a félhomály és a színváltó díszvilágítás gondoskodott.
    Mindent összevetve szép, átlagon felüli helyszín.
  • Lány külseje:

    Timi csodaszép! Kedves arc, aminek a - szex közben is magán tartott - szemüveg egy huncut, kislányos bájt kölcsönöz. Az alakja petite, vagyis karcsú, sportos, de nem magas. Semmi felesleg nincs rajta, és a mellei azok valami káprázatosak. Mintha szobrász faragta volna. Timi szerint kicsik, de szerintem ehhez az alakhoz ez pont így tökéletes a pici bimbóudvarral és a könnyen megmerevedő bimbókkal együtt.
  • Action:

    Bár az ajtóban még kézfogással üdvözölt, a zuhanyzást követően hamar lágy csókokba bonyolódtunk. Timi kimondottan jól csókol, valahol a szájrapuszi és a nyelvledugás között.
    Inkább hagyja, mintsem kezdeményezi, igényli, hogy én kényeztessem, de valószínű, hogy a késői óra és a tény, hogy aznap már a sokadik kliense voltam megmagyarázza, hogy ujjaimmal és nyelvemmel csak sóhajokat sikerült előcsalnom gyönyörű testéből, de az orgazmus elmaradt. A szeretkezést lovaglás változatokkal kezdtük, majd a lábával a vállaimon fejeztük be; ahogyan a nedves és szűk puncijába élveztem.
    Ezt követően beszélgettünk a munkáról, az előttünk álló háromnapos ünnepről, stb, közben simogattuk egymást. Timi értelmes, kedves lány; nem vette rossz néven a kérdéseimet. A második kört ő kezdeményezte, pedig az időből sejthető volt, hogy kicsúszunk a 60 percből. Ajkaival és kezeivel lelkesen életet vert a szerszámba; de az időre és a finom szájára való tekintettel a NFVSZ befejezést választottam, ami jó döntésnek bizonyult. Az utódok diszkréten Szilviában végezték (aki sajnos nem Timi szexi szobatársnője), majd búcsú és távozás. Körülbelül 70 percet töltöttem vele.
  • Elszámolás:

    Elszámolás, a telefonban egyeztetettnek megfelelően. A standard budapesti csomag, mely popón kívül minden extrát tartalmaz.
  • Összkép:

    Timi egy szép arcú, hibátlan alakú fiatal lány. Jól éreztem vele magam: jól csókol, a franciája kellemes, beszélgetni is lehet vele. Egyedül azt hiányoltam, hogy ő is átadja magát a szex élvezetének, de lehet, hogy este 11-kor ez már utópiának számít.
Happy Massage