• Ebi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Kedves Enak!

    Köszönöm ezt a bájos beszámolót,ami akár egy önbizalmi tréning anyagának is megfelelne:-)

    Nagyon jól esett,köszönöm...puszillak!

  • Egyeztetés:

    Régóta szemeztem már Ebivel. Az egyöntetű pozitiv beszámolók és a szimpatikus bemutatkozás miatt biztos voltam benne, hogy látnom kell élőben is. Kisebb nehézségek után sikerült egy időpontot lebeszélni Vele. A légyott idejével és időtartamával kapcsolatban nagyon rugalmas volt, és már a telefonban sikerült kellően fölkeltenie az érdeklődésemet szexi hangjával, udvarias modorával.
  • Megközelítés:

    BKV-val érkeztem a tett helyszínére, gyakorlatilag a 6-os villamos végállomásától egy perces sétára található a kégli. GPS fölismeri a helyet.
  • Helyszín:

    A bejutás diszkrét, a kégli azon részét amit én láttam igényesen berendezettnek mondanám. A fürdőben a zuhanyzóra Ebi saját bevallása szerint ráfér egy kis renoválás, Jelenlegi állapotában sajnos elnapoltam a közös fürdést ami pedig nagy kedvencem. Az aktusnak (is) fönntartott szoba légkondicionált, kellemesen félhomályban tartott, füst- és zajmentes. Az ülőalkalmatosság és az ágy is jó állapotban van, sőt, kimondottan kényelmes mindkettő.
  • Lány külseje:

    Mint már említettem, a képek alapján tudtam, hogy ezzel a lánnyal nekem találkoznom kell. Hallottam ilyen legendákat, hogy nőről készült már olyan műtermi fotó ami nem jobb mint az eredeti, de eddig abban a hitben éltem, hogy ez biztos kamu. Ezért is ütött akkorát, mikor megláttam élőben ezt a szexbombát, hogy azt hittem koppan az állam a padlón. A szokásos női dumával próbálta magán tartani a ruhát, miszerint ő most el van hízva mert ..bla..bla.. Az igazság az, hogy ez a nő annyira gyönyörű, hogy már várom a következő Disney mesét amiben ő lesz a hercegnő. A bőre csodásan finom, illatos, az arca meseszép, a teste fantasztikus, a mellei nagyobbak mint a fotón, a feneke formás és emellett az egész viselkedése, kisugárzása varázslatos. Ugyan nem szorosan a külsőhöz tartozik, de meg kell említenem, hogy amikor először olvastam a bemutatkozását nagyképűnek gondoltam a kivételesen intelligens jelzőt, de azt kell mondjam, ha éppenséggel nem is szerény ez a magállapítás, de legalább őszinte.
  • Action:

    Érkeztem után bevezetett a nappaliba, üdítővel kínált, majd egy olyan fergeteges traccsparty következett, hogy arra még egy napi 24-ből 25 órát pletykáló öregasszony is elismerően biccentett volna. Fogalmam sincs mikor hagytuk abba, - sajnos én hajlamos vagyok addig szövegelni, amíg lemegy a nap - de határozatlan idő múlva a fürdő felé vettem az irányt. Visszatértem után a leányzó is fölfrissítette magát többek közt egy kis szájvízzel, amiért nagy piros pontot érdemel (én meg egy feketét, amiért nem vettem észre, hogy van ilyen lehetőség). Elérkezett a pillanat: végre végigpuszilhattam a bőrét. amire már azóta vágytam, hogy beléptem az ajtón. Hamarosan csókokkal folytattuk az erotikus ismerkedést, amit csak nagy nehezen tudtam megszakítani, hogy testének többi pontját is szemügyre vegyem. Mivel teljesen odáig voltam érte meg vissza, ezért szerettem volna kicsit orálisan kényeztetni, amit udvariasan elfogadott. Hamarosan pozíciót váltottunk és 69-ben folytattuk egymás izgatását. Egyszerűen fenomenális a technikája. A már sokak által magasztalt cuppogó, bőnyálas francia tudása életem top 3 élményében tuti benne van. Mikor kellőképp fölhergeltük egymást, kaptam egy esőkabátot, és - mint közbe kiderült - mindkettőnk kedvenc pozíciójában folytattuk az aktust. Nehéz leírnom milyen is volt, mivel nem szeretnék obszcén jelzőkkel élni, de nem találok szavakat ami hűen leírná milyen fantasztikusan jól éreztem magam. Ebi is eléggé beleélte magát, iszonyatosan benedvesedett, így a szex is majdnem olyan cuppogós lett, mint az azt megelőző francia. Az orgazmusom után még szaporán szívtam magamba az illatát egy jó percig, ő pedig kedvesen simogatott, amíg picit lenyugodtam. Mivel a Jóisten tudja, hogy mi minden folyt rólam, ezért igénybe vettem a zuhanyt, s mire visszaértem Ebi már szégyenlősen visszaöltözött, én pedig követeltem a masszázsomat. Azt is követeltem, hogy azonnal vetkőzzön le, de ezt csak később sikerült elérnem. Nagyon jó, erős masszázst kaptam, néha annyira erőset, hogy szegény félreértette jajgatásom és visszafogta magát, pedig csak azért hápogtam mert jól esett és keményen eltalálta egy-két görcsös izmomat. Fölajánlottam, hogy én is megmasszírozom, persze csak azért amiért minden átlagos férfi - mert végre hátulról is szemügyre akartam venni és jó alaposan végigtaperolni. Végtelenül idegesített a felszedett kilók miatti szégyenlőssége és végül csak kierőszakolt magának egy törülközőt, pedig édes Istenem az a látvány.. Festményben kéne megörökíteni, ahogy az ágyon fekszik. A masszázs végeztével nagy bánatosan fölöltözködtem, és elballagtam, pedig legszívesebben ott maradtam volna egész nap.
  • Elszámolás:

    Pofátlanul sokkal tovább maradtam, mint amennyit kértem. Egyetlen mentségem, hogy mellette szinte nem éreztem ahogy telik az idő. Az utolsó fillérig megérte többszörösen. Egyébként még az action előtt rendeztem az ajándékot, bár nem kérte, pedig először találkoztunk.  
  • Összkép:

    Gond nélkül tartanám szeretőmnek amíg élek. Csak azért nem adok 10 pontot, mert játszotta itt nekem a szégyenlőst. Pedig annyit érdemelne! Amit Ő nyújt az több mint szolgáltatás.
Happy Massage