• Andi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Andi reagálása

    Kedves dassystem !

    Leírod.hogy a beszámolok alapján vállasztottál ki. Tehát nem jöttél volna ha nincs a fullos csúszka. Ebből arra következtetek, hogy már negativ megítéléssel jöttél hozzám,hisz a fotóim nem tetszettek neked.  Arccal hirdetek és retusálatlanok a képek, sőt amatőr a fotósom.  Több vendég említi: élőben jobb vagyok. Gondolom erre írtad,hogy izlések és pofonok A fotókon minden lényeges dolgot látsz ami itt az oldalon megengedhető,a koromról is tudtál ennek ellenére vállasztottál hogy nem jövök be neked ami nem baj, csak úgy írtad le mintha csalódtál volna pedig előre tudtad mire számíthatsz a külsőmet illetően. Biztosan összetévesztel mással, mert lazító masszázsról beszélsz,amit én nem ajánlotam fel neked, az adatlapomon relax,-stresszoldó-energetizáló masszázs szerepel. Akkor most mi van? A lejárati idő előtt nem sokkal szóltál az NF-ről,ekkor valóban emlitettem,hogy hamarosan lejár az időnk,és hosszabbítani lehet ha  szeretnéd a NF-et. Te nem vállaltad be a másfél órát több ajándékért cserében. Nem szép tölled,hogy ezt elhallgadtad. Különben ahogy történt tényleg nagyobb élményben volt részed, ahogy ezt le is írod és ne bánd. Nagyon figyeltem rád és úgy láttam, éreztem és utólag is igy gondolom az egy órában ez igy volt jó. A beszámolod miatt gondolkozom azon, hogy a fullos csúszkát csak másfél órában kéne vállalni......Biztosan azt még nem tudod, aki maga kezeli a telcsijét az nem veszi fel masszír közben. Mig itt voltál észre vehetted,hogy nem telefonálok, sőt le is volt hallkítva,hogy ne zavarjon. Akkor ez neked jó volt, aki meg éppen keresett, annak nem. Hát ez ilyen szolgáltatás,hogy mindenkinek nem tudunk eleget tenni. Ezt étsd meg és legközelebb ha ilyet tapasztalsz,a lánynak ne pontoztd nagyon alul, ahogyan ezt velem tetted. A masszázs szobát kicsinek írod le, a szobám 16 m2-es, ha ez neked kicsi  akkor tényleg a szemeddel van baj. A parkolóról már ne is beszéljünk. Az ablakból mutattam neked,hogy üres az utca és szembe velem minden évszakban találni üres parkolókat. Erre fel úgy írod le, mintha csak a nyár miatt lett volna parkoló helyed és ezt is keresni kellett. A klima ellenére le kell engedni a redönyt teljesen, a nagy meleg miatt ez a vendégeim érdeke akik este jönnek. Ha szóltál volna a sötét miatt, felhúztam volna...Ha mindenről megkérdezném,hogy jó neked-e azzal menne az idő-és én minden értékes percere vigyáztam-lehet, nem jól tettem, de ebből is tanulok. A lány külseje rovatban leírtak félreérthetőek, ha már belekeztél mért nem írtad le ,hogy mire gondolsz- nem értem.

  • Egyeztetés:

    A Tisztelt Urak beszámolói alapján választottam a Hölgyet, nagyon sok telefonálás után sikerült csak elérni, a kitartásomnak köszönhetően sikerült.
  • Megközelítés:

    Forgalmas környék, fizetős parkoló, a nyárnak köszönhatően találtam parkolót.
  • Helyszín:

    Szép régi lakás, egy külön kisszobában zajlik a masszázs, nekem túl sötét, de hangulatos a célnak berendezve.
  • Lány külseje:

    Kicsit mást vártam a képek alapján, Én nem vagyok híve művi beavatkozásoknak, amik a külsőt célozzák jobbá tenni, de ez gusztus kérdése.
  • Erotikus masszázs:

    Telefonon már előre egyeztettünk, hogy lazítani szeretnék, ezért a fúlos masszást kérem, amiben a már korábban megénekelt masszazs is szerepel, francia véggel. A gyakorlatban kicsit másként alakult, végül is nem bánom, de többre számítottam. A lazító masszásból már kaptam sokkal jobbat, az a bizonyos csúszka tényleg fenomenális, az intim simogatási szándékom udvariasan hárította, majd miután közölte lejárt az időnk, a csúszkával végzett ki. Érdekes volt.
  • Elszámolás:

    Amennyit előre beszéltünk, de ennyiért többre számítottam.
  • Összkép:

    választottam, elmentem, végül is beszámolok egy része igaznak bizonyult, izlések és pofonok különbözőek.
Happy Massage