• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Kedves QQRIII

    Köszönöm a beszámolódat, örülök, hogy ismét a vendégem voltál, élveztem az együttlét minden percét, remélem találkozunk még:-)

    Puszillak

     

    ui: Az első fotó sorozat 2010 augusztusi, a második, combfixes pedig 2011-es....Szerencsére egyik képem se 4-5 éves:)

  • Egyeztetés:

    Többször futottunk neki az egyeztetésnek, az én átkozott idő beosztásom miatt 3 szorra sikerült egy olyan napot találni amikorra mindkettönknek megfelelt. Amúgy már a telefonba elvarázsol, nyugodt, dögös mély, de kedves hangon.
  • Megközelítés:

    Dél-Buda frekventált része, busz villamos, percenként jár. Kocsival jól megközelíthető, de a parkolás belvárosi bonyolultságú, aki nem retten meg tőle, tegye nekem a BKV vagy BKK ebben az esetben tökéletes volt.
  • Helyszín:

    A házikó bérház, gondolam a 60 évek alkotása, a kapu csengő éppen karbantartást vár, ezért Ebi (mint helyettes házmester) kezelte a bejutást. Logisztika egyébként 0 mp-t vártunk egymásra, mire odaértem Ő már a kaput nyitotta.
  • Lány külseje:

    Ebi régi kedvenc, még egy korábbi állomáshelyről. Azóta eltelt pár év Ebi a tini éveit letudta és gyönyörű asszonnyá érett. A képek közül az első fekete cuccban álló a legjellemzőbb a jelenlegi állapotra, pedig az a kép legalább 4-5 éves. Amúgy Ebi lenyűgöző hercegnői vagy inkább Méhkirálynői jelenség. Vielkedése, szépsége, inteligenciája fenséges. Kicsit különös, hogy bemutatkozásában, az intelligens lány az egyik kulcs szó, de aki ismeri az nem mosolyog rajta, mert intelligenciából (is) deficitesek vagyunk. Ránk fér e téren is. Aki az intelligenciára kevéssé gerjed annak, a fizikális adottságok számszerűsítve vannak.
  • Action:

    Ahogy az intróban is olvasható, Ebi-nél nem a harcias, vadulós szex lesz élvezetes, (lehet, hogy nem is vállalja) inkább a BF-es együttlétben bontakozik ki. Ennek értelmében, már a liftben majd utána, verbális hangolódás, (jegyzetek az emlékkönyv margójára), majd pancsi, rövid várakozás amig Ö is felfrissül, majd lendületes elrugaszkodás, a tetthelyen. Csókok, nem alibi, simi itt, simi ott, és már is ellenállhatatlanul vont magába. Kétlábbal tapostam a féket, nehogy schnellbe végződjön az elsö 5 perc. Ugyhogy inkább én kényeztettem 15-20 percet. ami Neki jóleshetett. Nem volt örjöngő vongalás, de néhány csatát talán megnyertem. a háborúban viszont vesztésre álltam mert engem mégjobban felhúzott, végül nem volt mit tenni, be kellett menni, viharkabát, majd rövid vágta. A felvonás szünetében, tovább barátkoztunk, kaptam egy kellemes masszt, majd a második félidőt, apró modulatokkal kezdtük, majd heves francia rohammal zártuk. Ki voltam nyírva, az ábrázatomon bárgyú vigyorral.
  • Elszámolás:

    Nála általában 1 órás program a standard, ami biztos pont jó a 20 éves sperma donoroknak hang fekvésben tejesen C-dur., Nekem 1,5 órás az a program amire hitelesítve vagyok. Az alap-proghoz képest a plusz félora inkább baráti, mint reális.
  • Összkép:

    Nem tudom vállal-e escort-ot vagy sem, de leginkább egy hosszú hétvégét lenne jó Ebi-vel eltölteni (lehet hogy Ő nem annyira élvezné), de éppen ez a lényeg, hogy ez valószínüleg sohase derülne ki. Mert Ebi vlóban rendkívül inteligens, ami azt jelenti, hogy lehetsz Tarzan, vagy Latin lovers, HULK, vagy SCHREKK, annak érezheted magad aminek szeretnéd.
Happy Massage