• shilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel egyedül dolgozik ő kezeli a sajaát telefonját. Kedves hangon, készségesen tájákoztat. Van úgy hogy nem tud beszélni, mert nyilvános helyen van, de olyankor megmondja, hogy mikor lehet újra hívni. Volt némi kavarás az időpontegyeztetéssel, de Shilla nálam magasan szerepelt a muszály meglatogatnom listán úgyhogy felülemelkedtem ezekenen és összejött a találozó. Hiba is lett volna nem így tenni.
     
  • Megközelítés:

    Parkolás a közeli pláza pincéjében ingyenes. Onnan kb 1 perc gyalog, ha nem kell várni a zebránál a zöldre. Ráádaául a légkondicionált combino is ott áll meg.
  • Helyszín:

    A pár emeletes bérházban található a célpont. Ez Shilla lakása is egyben, amiben egyedül van. Nem luxuskégli, de tiszta körülmények között lehet zuhanyozni és a nagyszobában van hely szétszórni a levett ruhákat is. A franciaágy oszlopos-keretes, ami nekem nagyon bejött. Csak egy baj volt vele, hogy két matrac volt benne, ami a heves mozgásoktól kicsit szétcsúszik.
  • Lány külseje:

    Shilla teste gyönyörű. Azok a mellek mesések. Kecses lébak, kerek popsi, finom punci. Az arca ugye ki van takarva a képeken, aminek két oka szokott lenni. Vagy nem valami szép vagy nem akarja, hogy felismerjék. Az ő esetében inkább ez utóbbiról lehet szó.
    Engem szemüvegben, hatalmas mosollyal fogadott.
  • Action:

    Kellemes simogatással és csókolozással inditottunk. Hamar kihamozta magát a melltartójából én pedig a bugyijától szabadítottam meg.Kényeztettem kézzel, ajakkal és nyelvvel is. Majd ő franciázott nekem egy kellemeset. Ami nekem bejött az amit a kezével művelt közben a zacsimon. Sikerült kellően beindulnunk egymásra ő kért hogy huzzunk már gumit.
    Shilla szereti ha jöl ki van töltve a puncija. Tövig nyomatta magába a farkam. Több pozban is szerettük egymást. A legjobb az volt, amikor meglovagolt és én gyönyörködhettem a melleiben. Majdnem egyszerre élveztünk el.
    Kis szünet és beszélgetés után megint kaptam egy finom zacsisimis szájmunkát majd megint megdöngettük egymást. Most hátulról fejeztem be a menetet.
    Beszélgettünk még egy kicsit, aztán én lezuhanyoztam és távoztam. Pedig maradtam volna még. Magyon jól éreztem magam a társaségéban. Jókedéjű, kozvetlen buja lány, aki imádja a szexet.
  • Elszámolás:

    Nem érhet meglepetés. A telefonban minden kiderül, extrákkal nem éltem, így a vége sem volt meglepetés. Az  átlagnak megfelelőek, amit cserébe érte kpatam azzal meg voltam elégedve.
  • Összkép:

    Mindenképpen bekerült abba a szűk körbe, akikhez egyszer még biztosan visszamegyek. Stabil beszállítommá fog válni, mert bár nem volt életem legjobb eddigi randija, de megfogott benne valami, amit nem tudok szavakba önteni, max csak úgy, hogy érzem, hogy vissza kell térnem még hozzá.
Happy Massage