• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tavaly novemberben voltam nála utoljára. Gondoltam, meglátogatom. Már máskor is mentem volna hozzá. Vagy nekem kellett lemondani, vagy pont nem volt elérhető. Most végre össze tudtuk hozni a talit. Szombaton voltam nála.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerület központi részénél található a találkahely, egy jól ismert új építésű házban (szolgáltatók szempontjából). A ház mellett közvetlenül fizetős a parkolás, de máshol, kicsit arrébb, ha valaki kocsival megy, talál ingyenes parkolóhelyet. Én motorral mentem, így a parkolóórával nem kell számolni. :) BKV-val is nagyon könnyen megközelíthető, több busz, és egy villamos is jár. A belvároshoz nagyon közel van, bárhonnan pikk-pakk ott lehet lenni így is.
  • Helyszín:

    Új építésű kégli. Amerikai konyhás. A képekről megismerni a lakás különböző pontjait, csalódás nem éri az embert, mert a képek valóban ott készültek. Be volt sötétítve, kellemesen hűvös volt, én ki tikkadva érkeztem, rögtön itallal kínált.
  • Lány külseje:

    A képek nemcsak a lakás valódiságát tükrözik, hanem Jázmin külsejét is. Nagyon dögös lány. Pici, alacsony lány, a képek ezt nem adják vissza. Amióta utoljára jártam nála, ami már szinte egy éve volt, azóta erősödött, mert legutóbbi találkánknál nagyon, kis törékeny lányra emlékeztem. Mondta is, hogy igen, konditerembe jár. Izomosodott, egészséges alkata lett. Természetesen, nőiesen izmos. Nagyon jól karban tartja magát. Nagyon dögös. Szexi, fekete egyrészesben fogadott, ami sok helyen kivágott. A melleknél, a popsinál, el is akadt a szavam... :)
  • Action:

    Ez a része a találkozásnak semmiben nem változott a legutóbbi meeting óta. :) A franciája, heves, szenvedélyes, alig lehet leállítani. :) Nagyon durva. Lehet, irányítani is közben, nagyon készséges. Szex közben, csúnyán beszél, ez nekem nagyon bejön. :) Több pózt is kipróbáltunk, kaptam masszázst is, és a szünetben jót beszélgettünk, mégis rég találkoztunk. A második után is, alig kaptam levegőt, pedig nem tudtam túl sokáig húzni. :)
  • Elszámolás:

    Az ellenérték nem változott semmit. Az átlagos ajándékon van egy fullos csomag, ami a normál kereteken belül tartalmaz mindent. Teljesen megéri egy tüzes, kedves, jófej csajszival.
  • Összkép:

    Aki szereti a hevességet az ágyban, mindenképp ajánlani tudom. Közvetlen, kedves. Folyton a vendégre figyel. Teljesen földhöz ragadt lány a maga, kiscsajos stílusával. :)
Happy Massage